Αποκάλυψη από την Κ.Μπιλάλη για τον Π.Φιλιππίδη: «Μου ζήτησε να πάμε στο ξενοδοχείο του δεν πήγα και δεν πήρα τον ρόλο» «Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου ζητούσε να βρεθούμε σε μπαρ» λέει
1 year, 1 month ago
6

Μία άγνωστη ιστορία ανάμεσα σε εκείνη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, λίγες μέρες μετά τη δικαστική απόφαση που τον έκρινε αθώο για τον βιασμό, για τον οποίο κατηγορήθηκε και ένοχο για τις δύο απόπειρες βιασμού αποκάλυψε η Κατερίνα Μπιλάλη.

Η επίσης ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης παραχώρησε μία συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων, μιλάει για το επίμονο φλερτ που δέχτηκε από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν ανάμεσά τους, η Κατερίνα Μπιλάλη είπε αρχικά:

«Με είχε δει σε μια παράσταση και μου ζήτησε το τηλέφωνό μου για να συνεργαστούμε. Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου ζητούσε να βρεθούμε σε μπαρ. Δεν πήγαινα. Κάποια στιγμή, και ενώ αυτός ήταν Θεσσαλονίκη κι εγώ Λάρισα σε περιοδεία, μου ζήτησε να έρθει με το αυτοκίνητο ως τη Λάρισα να με πάρει και να πάμε στο ξενοδοχείο του στη Θεσσαλονίκη. Δεν πήγα, δεν πήρα τον ρόλο. Το καλύτερο ήταν που έλεγε σε κοινούς μας γνωστούς ότι είμαι τρελή και ότι τον έπαιρνα εγώ τηλέφωνο συνέχεια για τον ρόλο και γι’ αυτό δεν συνεργαστήκαμε».

Όσο για την απόφαση του δικαστηρίου, σχολίασε:

 pronews.gr 

«Έχουμε την κοινωνία και το σύστημα που μας αξίζει. Τους βιαστές, τους παιδεραστές, τους κακοποιητές τούς γεννά και τους θρέφει το ίδιο το σύστημα που τους νταντεύει. Είμαι τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας. Πιστεύω στην ουτοπία. Και ευτυχώς είμαστε πολλοί. Απόδειξη αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή με τους καλλιτέχνες και την τεράστια κινητοποίηση, μέσω καταλήψεων και μαζικών διαδηλώσεων και διαμαρτυριών, απέναντι στην κατάφωρη αδικία να μας τσουβαλιάσουν όλους μαζί και να μας πετάξουν στο μηδέν, υποβαθμίζοντας και υποτιμώντας τις σπουδές μας».