Αποκάλυψη Κύργιου: Ο ατζέντης μου με έβγαλε από παμπ στις 4:00 τα ξημερώματα επειδή έπαιζα με τον Ναδάλ
1 year, 9 months ago
6

Ο Νικ Κύργιος αποκάλυψε ότι το 2019 χρειάστηκε να τον μαζέψει ο ατζέντης του από μια παμπ στις 4:00 τα ξημερώματα, καθώς την επόμενη ημέρα αγωνιζόταν κόντρα στον Ράφα Ναδάλ

Ο Νικ Κύργιος τις τελευταίες ημέρες είναι στο επίκεντρο περισσότερο από ποτέ λόγω της κόντρας του με τον Στέφανο Τσιτσιπά, μετά τη σπουδαία πρόκρισή του με 3-1 σετ επί του έλληνα τενίστα.

Ο ελληνοαυστραλός τενίστας, που έχει φθάσει στα προημιτελικά του Wimbledon και συνεχίζει, μιας και επικράτησε με 3-2 σετ του Μπράντον Νακασίμα (Νο 56) στους «16», προχώρησε σε μια σημαντική και ιδιαίτερη αποκάλυψη σχετικά με εκείνον.

Η αποκάλυψή του λοιπόν ήταν ότι το 2019 αντιμετώπιζε τον Ράφαελ Ναδάλ στο Wimbledon και διεκδικούσε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο, όμως το προηγούμενο βράδυ του αγώνα ο Κύργιος δεν ξεκουραζόταν όπως συνηθίζεται, αλλά διασκέδαζε σε μια παμπ.

Χρειάστηκε, μάλιστα, να επέμβει ο μάνατζέρ του, ο οποίος τον ανάγκασε να φύγει από την παμπ στις 4:00 τα ξημερώματα.

«Νιώθω ότι έχω περάσει τόσο πολλά. Αισθάνομαι ότι είμαι σε θέση να παραμείνω πιο συγκρατημένος. Το 2019 ο ατζέντης μου έπρεπε να έρθει για να με αναγκάσει να βγω από μια παμπ στις 4 το πρωί για να παίξω με τον Ναδάλ, στο δεύτερο γύρο του Wimbledon. Έχω κάνει πολύ δρόμο από τότε, αυτό είναι σίγουρο» τόνισε ο Ελληνοαυστραλός.

in.gr