Αποκαλύψεις φωτιά από την Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ήθελα να μαθευτεί…» Η Κατερίνα Καινούργιο ταξίδεψε στην Ρώμα με παρέα που δεν θέλει να μάθουμε
1 month, 11 days ago
6

Η Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε στην Ρώμη το Σαββατοκύριακο και προτίμησε να κρατήσει κρυφή την παρέα της.

Η παρουσιάστρια το πρωί της Δευτέρας, με αφορμή την επιστροφή του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor, έκανε μια αποκάλυψη για ένα απρόοπτο που είχε κατά τη δική της επιστροφή στην Ελλάδα… με την κάμερα της εκπομπής της.

«Να σας πω τι έπαθα χθες. Έχω πάει τριήμερο στη Ρώμη, είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν πήγα μόνη μου. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Στην επιστροφή μου λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, “δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο απ’ έξω. Έχεις ανεβάσει φωτογραφίες από εκεί, δε θέλω…”.

“Όχι, ηρέμησε” λέω κι εγώ. Πάω να βγω εγώ χαλαρή, μόνη μου με τη βαλίτσα και βλέπω την κάμερά μας και έναν φωτογράφο πάνω μου. Λέω, “σας παρακαλώ μη με τραβάτε” και αρχίζω και τρέχω. Νόμιζα ότι είχαν έρθει για μένα. Παίρνω τον Γιάννη τηλέφωνο και του λέω, “καλά είναι δυνατόν; Θα με περάσει ο άνθρωπος για τρελή, ότι έφερα κάμερα να τραβήξω τον εαυτό μου, να στήσω θέμα μόνη μου” και κάτι τέτοια. Και μου λέει ο Γιάννης, “δεν ήταν για σένα οι κάμερες, έρχεται ο Μαρτίκας από το Survivor”» είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της να ξεσπούν σε γέλια.

in.gr