Αποκαλυπτική Μαντώ: «Μας ήθελαν κόκκαλο, να μην υπάρχει στη ζυγαριά μπροστά το 6»
1 year, 10 months ago
6

Η Μαντώ αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα παιδικά της χρόνια αλλά και την καταπίεση που έχει υποστεί για το βάρος της.

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη της Αννίτας Πάνια και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Στα μαγαζιά ήθελαν οι τραγουδίστριες να είναι ‘’κόκκαλο’’. Υπήρχε μία κατεύθυνση ότι δεν πρέπει στη ζυγαριά να υπάρχει το 6 μπροστά. Υπήρχε μία καταπίεση γενικά, δηλαδή γυναίκες, οι οποίες δεν έχουν γεννηθεί ‘’κόκκαλο’’ και είναι από φυσικού τους έτσι, θα έπρεπε να ακολουθήσουν μία συγκεκριμένη διατροφή, ώστε να φτάσουν στο σωστό βάρος».

Η ίδια συμπλήρωσε: «Όταν είχα αδυνατίσει πάρα πολύ και ήμουν 53 κιλά, δεν μου πήγαινε. Αδυνάτισα για να δω πως είναι να είμαι αδύνατη και ήταν χάλια. Εκτός από το ότι αισθανόμουν αδύναμη γιατί δεν μου πήγαινε οργανικά, δεν μου πήγαινε και αισθητικά. Έβλεπες ένα αδύνατο κορμί με ένα μεγάλο πρόσωπο».

Η Μαντώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή αλλά και στους δύο γάμου που έχει κάνει: «Έχω δύο διαζύγια. Ο πρώτος μου σύζυγός ήταν πιανίστας και ο δεύτερος γιατρός. Με τον δεύτερο σύζυγό μου ήμασταν μαζί 10 χρόνια κάπου στην πορεία χάθηκε όμως. Αποκτήσαμε μαζί δύο παιδιά. Σήμερα ο γιος μου είναι 19 και 16 ετών η κόρη μου. Η σχέση μας είναι άψογη. Είμαι μαμά κανονική, είμαστε πολύ δεμένοι. Κάποιες φορές έρχονται και στις σκηνές να με δούνε».

in.gr