Αποκλειστικό: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν πάει στον ΑΝΤ1
6 months, 12 days ago
6

Είναι Σάββατο, πέντε μέρες πριν τον  15αύγουστο, αλλά και η μέρα που η Βίκυ Χατζηβασιλείου πληροφορείται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha πως η εκπομπή «Πάμε Πακέτο» δεν θα πάρει το πράσινο φως για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η πορεία της Βίκυς Χατζηβασιλείου όλα αυτά τα χρόνια στον Alpha είχε τα πάντα: Χαρές, λύπες, εντάσεις, επιτυχίες και όρεξη για δουλειά και δημιουργία.

Η 10η Αυγούστου σήμανε, όμως, το τέλος εποχής. Το τέλος μιας πολυετούς συνεργασίας της παρουσιάστριας με τον Alpha. Μολονότι δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από το «διαζύγιο», σήμερα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο πως η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του People, η συγκεκριμένη είδηση δεν ευσταθεί, καθώς η παρουσιάστρια δεν έχει συναντηθεί ποτέ με στελέχη του ΑΝΤ1, ύστερα από την αποχώρησή της από τον Alpha.

«Το μόνο που έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή, είναι να ξεκουραστεί και να σκεφτεί με προσοχή το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Ουδέποτε συναντήθηκε με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 και δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία μεταξύ τους», τονίζει άνθρωπος των media που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.

«Η εκπομπή Πάμε Πακέτο από τον τίτλο μέχρι και το concept ήταν μια ιδέα της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Ωστόσο ο τίτλος είναι κατοχυρωμένος από τον Alpha και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάπου άλλου», τονίζει άλλη αξιόπιστη πηγή του ρεπορτάζ. Το μόνο σίγουρο είναι πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, καθώς η συγκεκριμένη παρουσιάστρια έχει αποδείξει πως αποτελεί ένα δυνατό χαρτί για το δυναμικό ενός σταθμού.