Αποτραβήχτηκε από τα “φώτα”, αφοσιώθηκε στον Θεό: Μια άλλη στα 61 της η “Μαρούσκα” των Δύο Ξένων
1 year, 8 months ago
6

Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές της ελληνικής τηλεόρασης είναι οι «Δύο Ξένοι» μέσα από την οποία αναδείχθηκαν ηθοποιοί και έμειναν ανεξίτηλες οι ατάκες τους.

 

Η Ντίνα Κώνστα που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής, αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από αυτήν την σειρά και το ρόλο της ως Ντένη Μαρκορά και τις απίστευτες ατάκες της. Βέβαια, η ίδια μας είχε χαρίσει στιγμές γέλιου μαζί με την οικιακή της βοηθό «Μαρούσκα» την οποία υποδύθηκε η Καλλιόπη Ταχτσόγλου.

Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Ο ρόλος της Μαρούσκα στη σειρά «Δύο Ξένοι»

Οι αμίμητες ατάκες της Μαρούσκα, η δυνατότητά της να καταλαβαίνει ελληνικά αλλά να μην τα μιλά ποτέ, οι καυγάδες της με την κυρία της αλλά και το αξέχαστο “Ντα Γκασπαζά” που απαντούσε στην Ντένη Μαρκορά κάθε φορά που τη φώναζε έχουν γράψει ιστορία και σίγουρα θα τα θυμόμαστε για πολλά πολλά χρόνια.

Η Καλλιόπη Ταχτσόγλου, πέρα από τον ρόλο της στη σειρά «Δύο Ξένοι», έχει συμμετέχει σε διάφορες επιτυχημένες τηλεοπτικές δουλειές, όπως: Δέκα Μικροί Μήτσοι, Οι Μεν Και Οι Δεν, Ντόλτσε Βίτα, Εκείνες κι εγώ, Εμείς κι Εμείς, Ασυνήθεις ύποπτοι, Καραμπόλα, Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, Παππούδες εν δράσει ΕΤ1, Κόκκινος Κύκλος.

 

Η ηθοποιός σε ηλικία μόλις 19 ετών ξεκίνησε τις σπουδές της στην υποκριτική στη Δραματική Σχολή της Ρούλας Πατεράκη απ’ όπου αποφοίτησε το 1983. Από το 1984 μέχρι σήμερα εργάζεται στο θέατρο.

Μαρούσκα

Τι κάνει σήμερα η Καλλιόπη Ταχτσόγλου

Σήμερα, 23 χρόνια μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς του Mega “Δύο Ξένοι”, η  Καλλιόπη Ταχτσόγλου έχει αλλάξει πολύ και δεν μοιάζει σε τίποτα στην ξεκαρδιστική ηρωίδα που υποδυόταν. Η ίδια έχει επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν απασχολεί τα μέσα, ούτε και κάνει δημόσιες εμφανίσεις, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της παλαιότερης εκπομπής του OPEN “Ευτυχείτε” μιλά σε δημόσιες τοποθετήσεις της για την πίστη της στο Θεό.

 

Μάλιστα ε ομιλία το 2017 με θέμα “Το θέατρο ως παιδεία”, εξηγεί πως επέλεξε να γίνει ηθοποιός αλλά και να περιγράφει τους λόγους που παραμένει μέχρι και σήμερα πιστή στην τέχνη της.

 

enimerotiko.gr