Αραβανή, Νομικού, Καραβάτου, Παπαδημητρίου: Η αντικαταστάτρια της Σκορδά που θα βρεθεί δίπλα στον Λιάγκα στον ΑΝΤ1
1 year, 8 months ago
6

Γιώργος Λιάγκας: Μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά, πολλά είναι τα σενάρια που ακούγονται για την παρουσιάστρια που θα βρεθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην πρωινή ζώνη του Ant1.

 

Το ιδανικό σενάριο μετά και την αποχώρησή της από το Mega, είναι να βρεθεί στον πλευρό του παρουσιαστή η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία έριξε αυλαία το περασμένο Σαββατοκύριακο με την εκπομπή «Τι λες τώρα».

Βέβαια, η παρουσιάστρια είναι άγνωστο αν θα δεχθεί να κάνει… δεύτερο ρόλο, αφού ο Λιάγκας θα έχει το κεντρικό ρόλο, ενώ η εκπομπή θα δώσει πολύ μεγαλύτερη βάση στο ενημερωτικό κομμάτι και θα ακολουθεί το ψυχαγωγικό. Μάλιστα υπάρχουν δεύτερες σκέψεις στο κανάλι του Αμαρουσίου από τα νούμερα που σημείωναν οι εκπομπές της παρουσιάστριας τα τελευταία δύο χρόνια.

Κατερίνα Καραβάτου

Γιώργος Λιάγκας: Τα 4 ονόματα που έχουν πέσει στο «τραπέζι» για την πρωινή εκπομπή του Ant1

Από την άλλη πλευρά, στο «τραπέζι» έχει πέσει και το όνομα της Δούκισσας Νομικού. Η παρουσιάστρια και μοντέλο είναι ένα πρόσωπο που «γράφει» πάρα πολύ στην οθόνη και έμπειρη πολύ και σε θέματα ψυχαγωγικά, ενώ έχει το απαιτούμενο γκελ και στις διαφημιστικές. Η ίδια είχε ξανακάνει πρωινό πριν χρόνια στο Mega, με τους Νίκο Παπαδάκη, Κατερίνα Καινούργιου, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Μαρία Αραμπατζή.

 

Δούκισσα Νομικού

Ένα τρίτο όνομα που συζητείται είναι η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία όμως τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση.

 

Ένα τελευταίο όνομα που φημολογείται ότι μπορεί να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία αν μη τι άλλο έχει εμπειρία σε πρωινές εκπομπές.

 

enimerotiko.gr