Αριάνα, Κωνσταντίνος, Βαλέρια, Ιάσονας: Ο Λιανός δείχνει για 1η φορά τα 4 παιδιά του και «ρίχνει» το Instagram
1 year, 10 months ago
6

Ο Γιώργος Λιανός εκτός από παρουσιαστής του Survivor είναι και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

 

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής αγαπά τα social media και δημοσιεύει συχνά στιγμές από την καθημερινότητά του, τόσο ως μέρος του ελληνικού Survivor όσο και ως πατέρας.

Πριν από λίγες ώρες, ο περήφανος μπαμπάς, που αναρτά σπάνια φωτογραφίες των παιδιών του, έκανε μια δημοσίευση με την Αριάνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσονα.

Οι τρεις τους φορούν παραδοσιακές φορεσιές και χαμογελούν στον φακό.

«Παραδοσιακά!! #myloves #traditional #greek #thatsthespirit », έγραψε ο παρουσιαστής στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Υπενθυμίζουμε πως ο παρουσιαστής και τραγουδιστής έχει αποκτήσει τρία παιδιά από το γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη, την Αριάνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσωνα.

 

Ο Γιώργος Λιανός έχει ακόμα μια κόρη, τη χαριτωμένη Βαλέρια – Ασημούλα η οποία είναι μαζί του όπως και η σύντροφός του Κωνσταντίνα Καραλέξη στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς φωτογραφίες της μικρής ενθουσιάζοντας τους followers του.

 

Ο Γιώργος Λιανός αγαπά όλα του τα παιδιά, και παρότι οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να περνά το χρόνο που θα ήθελε μαζί τους, προσπαθεί να τον αναπληρώσει με κάθε ευκαιρία.

«Είναι χαρά μου να έχω τα τέσσερα παιδιά μου μαζεμένα στο σπίτι ακόμα κι αν κουράζομαι», είχε πει μεταξύ άλλων στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The2NightShow».

 

 

 

 

 

enimerotiko.gr