Άρης Σερβετάλης: Ο λόγος που δεν κάνει πλέον ερωτικές σκηνές
2 years, 7 months ago
6

Ο ρόλος του στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού» και το σχόλιό του για τις αρνητικές κριτικές

Για τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε στη ζωή του η στροφή του προς την θρησκεία και τον Θεό μίλησε ο αγαπημένος ηθοποιός Άρης Σερβετάλης, έναν μήνα μετά την πρεμιέρα της η πρεμιέρα της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού», η οποία φωτίζει τον βίο του αγίου Νεκταρίου.

Όπως αναφέρει ο ίδιος περιέγραψε την εμπειρία του στον ρόλο του Αγίου αλλά και την χαρά του για τις θετικές εντυπώσεις του κοινού: «Δεν περίμενα όση ανταπόκριση, ήταν πολύ ευχάριστο αυτό. Έσκυψα πάνω στην μέθοδο, με την οποία έκανε ό,τι έκανε. Το έκανε με ταπεινότητα. Ήταν μέτοχος τέτοιων ενεργειών και είχε μία πληρότητα, μία αγάπη για όλους», είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Ελένη».

anthropos toy theou kritiki 1

Μεταξύ άλλων, ο Άρης Σερβετάλης ξεκαθάρισε πώς δεν τον ενδιαφέρουν πλέον εμπορικοί ρόλοι χωρίς βαθύ περιεχόμενο και τόνισε ότι υπάρχουν πράγματα, που πλέον δεν επιθυμεί να τα κάνει στον επαγγελματικό του χώρο, όπως είναι οι ερωτικές σκηνές: «Αισθάνομαι την αίσθηση της ευθύνης για το που συμμετέχω και το πώς τοποθετούμαι μέσα στα πράγματα. Πλέον, δεν κάνω ερωτικές σκηνές. Δεν το αισθάνομαι και δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Αυτό είναι κάτι προσωπικό, είναι κάτι που το αισθάνομαι και το καταθέτω κιόλας σε μία νέα συνεργασία», εξήγησε ο ηθοποιός.

Σχολιάζοντας τις αρνητικές κριτικές που εκφράστηκαν, ο ηθοποιός ανέφερε ότι τον εξέπληξε το γεγονός ότι κάποιες από αυτές δεν στόχευαν μόνο στην κριτική στο έργο και στην ερμηνεία: «Μου κάνει εντύπωση μία εμπαθής κριτική, που δεν στοχεύει μόνο στο έργο. Μου δημιουργεί μία έκπληξη, αλλά ο καθένας είναι ελεύθερος να γράψει ό,τι θέλει».