Άρης Σερβετάλης: Σπάνια κοινή έξοδος με την σύζυγό του, Έφη Μπίρμπα
2 years, 9 months ago
6

Ο γνωστός ηθοποιός Άρης Σερβετάλης πρωταγωνιστεί φέτος στην παράσταση “Ορέστης” που παίζεται στην Επίδαυρο και έκανε πρεμιέρα χθες.

 

Στην αρχαία ελληνική τραγωδία του Ευριπίδη, ο γνωστός ηθοποιός ενσαρκώνει τον ομώνυμο ρόλο και έχει στο πλευρό του έναν εκλεκτό θίασο. Την σκηνοθεσία της παράστασης έχει αναλάβει ο Γιάννης Κακλέας και η μετάφραση είναι του Γιώργου Χειμωνά.

Το βράδυ της Παρασκευής 16 Ιουλίου η παράσταση έκανε πρεμιέρα στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, με πλήθος κόσμου να δίνει το “παρών”. Ανάμεσα στο κοινό βρέθηκε και η σύζυγος του Άρη Σερβετάλη, εικαστικός  Έφη Μπίρμπα.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε το ζευγάρι να ποζάρει μαζί στα παρασκήνια του αργολικού θεάτρου χαλαρό και ευδιάθετο.

 

Ο Άρης Σερβετάλης και η Έφη Μπίρμπα παντρεύτηκαν το 2009, έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν. Έχουν επιλέξει να κάνουν σπάνιες εμφανίσεις και επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Άρης Σερβετάλης

Στην παράσταση βρέθηκαν και άλλοι γνωστοί, ανάμεσά τους και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που πήγε να στηρίξει τον Πάνο Βλάχο που επίσης συμμετέχει.

Δείτε φωτογραφίες από την παράσταση
Άρης Σερβετάλης

 

Άρης Σερβετάλης

βλαχος τριανταφυλλίδου

 

enimerotiko.gr