Άρης Σοϊλέδης, ο αληθινός νικητής του Survivor: Τόσα λεφτά έβγαλε, πολύ περισσότερα από τα 100.000€ του Σχίζα
1 year, 8 months ago
6

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (06/07) ο μεγάλος τελικός του Survivor στον ΣΚΑΙ, έπειτα από ένα συναρπαστικό ταξίδι 6,5 μηνών στον Άγιο Δομίνικο.

 

Έπειτα από μήνες δυσκολιών και αντίξοων συνθηκών, νικητής του φετινού Survivor και του χρηματικού επάθλου των 100.000 ευρώ αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας!

Ωστόσο, ο παίκτης που προωθήθηκε περισσότερο από την παραγωγή ήταν ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο Άρης Σοϊλέδης είναι ποδοσφαιριστής και κατάφερε να φτάσει έως και τον μεγάλο τελικό του Survivor.  Κατάγεται από την Θήβα. Είναι 31 ετών και τρελά ερωτευμένος με την Μαρία Αντωνά με την οποία σκοπεύουν να παντρευτούν σύντομα.

Γεννήθηκε στη Θήβα τον Φεβρουάριο του 1991. Έχει μετρήσει εκατοντάδες χιλιόμετρα στο γρασίδι ως… αριστερός πλάγιος αμυντικός. Έχει αγωνιστεί φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, αλλά και της ιστορικής ομάδας Στεάουα Βουκουρεστίου.

 

Μετά το τέλος του ριάλιτι ο Άρης ανέφερε:

«Μία απίστευτη εμπειρία φτάνει στο τέλος της. Μία πολύ όμορφη αλλά ταυτόχρονα και μία πολύ δύσκολη εμπειρία. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω φτάσει μέχρι εδώ. Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου αυτόν τον κόσμο που με στήριξε για να φτάσω μέχρι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος και για τον Στάθη».

«Η αλήθεια είναι ότι το άξιζε να είναι ο νικητής. Όχι ότι εγώ δεν άξιζα, λέω όμως ότι άξιζε και εκείνος. Πραγματικά αυτή η εμπειρία θα μου μείνει αξέχαστη για όλη μου τη ζωή. Οι δυσκολίες ήταν αυτές που καθήμενος σε αυτή την καρέκλα έχεις τόση μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια που μέσα από αυτές τις δυσκολίες έξι μηνών κατάφερες να φτάσεις στον τελικό οπότε για μένα έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία αυτό».

 

Survivor: Πόσα χρήματα πήρε ο Άρης Σοϊλέδης

Ο Άρης Σοϊλέδης, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του φετινού κύκλου, λαμβάνοντας 8.000 ευρώ την εβδομάδα. Για τις 26 εβδομάδες που παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο, έβγαλε 208.000 ευρώ και αν κέρδιζε και το έπαθλο, θα ήταν ένα κανονικό επαγγελματικό συμβόλαιο!

enimerotiko.gr