«Αρπάχτηκαν» στον αέρα Αφροδίτη Γραμμέλη και Βαλάντης: “Δεν σου επιτρέπω να… απέχω από τη συζήτηση”
2 years, 1 month ago
6

Βαλάντης: Έντονη συζήτηση σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου ανάμεσα στην Αφροδίτη Γραμμέλη και στον τραγουδιστή, όταν βγήκε στην εκπομπή να μιλήσει για την συμμετοχή του στο Survivor.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα Θεία και στο περιστατικό που σημειώθηκε με την Ευριδίκη σε ένα από τα συμβούλια του νησιού: «Στην Ευρυδίκη είπα ότι ο Θεός μάς δίνει δοκιμασίες στη ζωή μας ώστε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Βεβαίως και λέγεται, το λέει ο Άγιος Παΐσιος».

Βαλάντης – Αφροδίτη Γραμμέλη: Η έντονη συζήτηση στο αέρα της εκπομπής

Τότε η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: «Μα τι λέτε τώρα; Δεν το πιστεύω». «Τι δεν πιστεύετε; Δεν πιστεύετε στον Θεό, μάλλον θέλετε να πείτε» της απάντησε ο Βαλάντης.

 

«Δεν επιτρέπω να μου κάνετε αυτό τον χαρακτηρισμό εμένα» είπε η δημοσιογράφος με τον Βαλάντη να της λέει: «Να το πείτε τότε γιατί εγώ μιλάω με χριστιανικά λόγια και πρέπει ο άλλος να ακούει αν είναι Χριστιανός ή όχι».

«Εγώ μίλησα παραινετικά και με πολύ λύπη για αυτή την κοπέλα. Πρώτα από όλα, είμαστε και οι δύο παθόντες από μια ασθένεια και ευτυχώς αυτό το κορίτσι βγήκε αλώβητο από αυτή την ιστορία. Εγώ δεν βγήκα αλώβητος, έχασα το μισό νεφρό μου. Δεν ήμουν και επιθετικός απέναντι της ίσα ίσα της το ψιθύρισα γιατί εκείνη τη στιγμή χρησιμοποίησε πράγματα τα οποία είπε όπως ήθελε ακόμα και για την σχέση που δεν ήταν έτσι όπως την παρουσίασε. Πραγματικά εκείνη τη στιγμή ένιωσα τόσο άσχημα που ήξερα πως ότι και να έλεγα θα με έβγαζαν τρελό» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

enimerotiko.gr