«Αρπάχτηκαν» στον αέρα Σκορδά – Λιάγκας: «Θα μιλήσεις εσύ για εμένα; Έλα Θεέ και Κύριε, θα τρελαθώ…»
2 years, 5 months ago
6

Ένταση προκλήθηκε σήμερα το πρωί στον αέρα του Πρωινού ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα για τα σχόλια του δεύτερου. Ο Γιώργος Λιάγκας πάνω σε ένα θέμα που ανέπτυξαν θέλησε να δείξει την προτίμησή του ανάμεσα σε δύο γυναίκες με τη Σκορδά να γίνεται έξαλλη.

 

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/11) στην εκπομπή Πρωινό ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Οι δύο παρουσιαστές διαφώνησαν έντονα πάνω σε ένα θέμα και δε δίστασαν να ανεβάσουν τους τόνους.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους μίλησαν για όσα είχαν γίνει ανάμεσα στην Ιρίνα Σάικ, τον Μπράντλεϊ Κούπερ και την Lady Gaga, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει πως εμφανισιακά προτιμάει την Ρωσίδα καλλονή.

Ο καυγάς του Γιώργου Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά

«Γούστα είναι αυτά Γιώργο», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

 

Στην φράση αυτή, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε και της απάντησε: «Για το γούστο μου μίλησα. Συγγνώμη τώρα, να μην τρελαθούμε. Στο πλαίσιο του #metoo απαγορεύεται να πούμε ότι μας αρέσει μία γυναίκα, ενώ δεν μας αρέσει μια άλλη; Ε, τι “γούστα είναι αυτά;”. Συγγνώμη τώρα, μιλάω για μένα. Θες να μιλήσεις εσύ για μένα εδώ; Να κάτσω εδώ και να μη λέω τίποτα».

«Έχει σχέση ποια σου αρέσει εσένα; Γιατί πίσω από αυτό υπονοείς ότι η Irina Shayk είναι μία ωραία γυναίκα, ενώ η άλλη είναι μία πιο εναλλακτική», του είπε η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντάει: «Μην αφαιρέσουμε το δικαίωμα να έχουν άποψη ότι μ’ αρέσει ο ολυμπιακός και όχι ο παναθηναϊκός. Τι πράγματα είναι αυτά; Μ’ αρέσει σαν γυναίκα περισσότερο η μία από την άλλη. Εσένα γιατί λες ότι σ’ αρέσει ο Τζέισον Στέιθαμ; Δικαίωμά σου! Σου είπα εγώ να μην το λες; Έλα Θεέ και Κύριε».

 

Δείτε το βίντεο

 

enimerotiko.gr