Ashton Kutcher – Mila Kunis: Διασκέδασαν στη Disneyland για να γιορτάσουν το τέλος του καλοκαιριού
1 year, 7 months ago
6

Ο Ashton σόκαρε τους θαυμαστές του τον Αύγουστο καθώς δημοσιοποίησε τη μάχη του με την αγγειίτιδα, μια σπάνια ασθένεια των αιμοφόρων αγγείων που, όπως είπε, δεν μπορούσε να δει, να ακούσει και να περπατήσει.

Παρά την αποκάλυψη, ο ηθοποιός συνέχισε να δημοσιεύει αισιόδοξες φωτογραφίες του εαυτού του και της συζύγου του Mila Kunis και τώρα μοιράστηκε pics από τo ταξίδι τους στη Disneyland. Οι stars του Hollywood έδειχναν χαρούμενοι στα δύο στιγμιότυπα, το ένα τραβηγμένο μέσα στο Galaxy’s Edge Stormtrooper Encounter και ένα άλλο μπροστά από το Κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης.

Credits: Ashton Kutcher/Instagram

Η επίσκεψη, πιθανότατα μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον Dimitri και την Wyatt, τα οποία προσπαθούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν για τον εορτασμό μιας πολύ ιδιαίτερης περίστασης – το τέλος του καλοκαιριού.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, ο Ashton έγραψε:

«Μαντέψτε πού πήγαμε για να γιορτάσουμε το τέλος του καλοκαιριού».

Οι θαυμαστές λάτρεψαν τις φωτογραφίες και ένας σημείωσε:

«ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ», ενώ ένας άλλος παρατήρησε: «Όμορφο μέρος, όμορφο ζευγάρι».

Η Mila και ο Ashton δεν μοιράζονται πολλά για την προσωπική τους ζωή, αλλά σε ένα επερχόμενο επεισόδιο του Running Wild with Bear Grylls: The Challenge, ο Ashton αποκάλυψε τα εξουθενωτικά συμπτώματα που υπέστη, καθώς πάλευε με τη σπάνια αυτοάνοση διαταραχή.

«Πριν από δύο χρόνια, είχα αυτή την περίεργη, εξαιρετικά σπάνια μορφή αγγειίτιδας, που μου έριξε την όραση, την ακοή μου, την ισορροπία μου», είπε στον Bear. «Μου πήρε περίπου ένα χρόνο για να βελτιώσω την κατάσταση της υγείας μου. Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός», πρόσθεσε για την τρομακτική εμπειρία του.