Ασπασία Τζιτζικάκη: “Δεν μπόρεσα να κάνω παιδιά, ίσως να μην το προσπάθησα όσο έπρεπε”
1 month, 21 days ago
6

Η Ασπασία Τζιτζικάκη μίλησε στο “Πρωινό μας” για το γεγονός ότι δεν έκανε παιδιά, τον Σάκη Μπουλά, το ατύχημα που είχε, τον θάνατο της μητέρας της, αλλά και τον λόγο που δε βλέπει τον εαυτό της στις επαναλήψεις.

“Με πετυχαίνετε σε μια φάση δημιουργική. Μια φάση που έχω σπάσει το πόδι μου, έκανα χειρουργείο, αλλά είμαι καλά. Έπεσα, προέκυψε από βλακεία δική μου, από αφηρημάδα. Πριν λίγους μήνες έχασα τη μανούλα μου και είναι σαν να έχει περάσει οδοστρωτήρας από πάνω μου. Είμαι στον Δήμο Παλλήνης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής. Μέσα από την αυτοδιοίκηση παίρνω τη χαρά να δίνω”, τόνισε η γνωστή ηθοποιός και πρόσθεσε:

“Εμένα τη ζωή μου την οδήγησαν οι έρωτες. Μου έχει τύχει να είμαι ερωτευμένη στη Θεσσαλονίκη και να αρνηθώ πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί δεν ήθελα να έρθω στην Αθήνα. Δεν έχω παρατήσει το θέατρο. Περιμένω να δουν ότι μεγάλωσα για να μου δώσουν ρόλο γιαγιάς ή μαμάς. Το κορίτσι με τα ντεκολτέ, που ήμουν, τελείωσε”.

Κλείνοντας, η Ασπασία Τζιτζικάκη ανέφερε: «Μου λείπει ο Σάκης Μπουλάς, ήταν φίλος μου και θα μείνει. Δεν βλέπω τον εαυτό μου σε επαναλήψεις, βαριέμαι πάρα πολύ και δεν τρελαίνομαι με την πάρτη μου. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να κάνω παιδιά, ίσως και να μην το προσπάθησα όσο θα έπρεπε».

instyle.gr