Αστέρες του Χόλυγουντ που έχουν ρίξει πολύ «κέρατο»
2 years, 7 months ago
6

Οι αστέρες του Χόλιγουντ μπορεί να έχουν χρήματα, φήμη και δόξα, ωστόσο μην ξεχνάμε ότι είναι και αυτοί άνθρωποι σαν κι εμας και πολλές φορές κάνουν λάθη. Έτσι, πολλές από τις διασημότητες που όλοι γνωρίζουμε και θαυμάζουμε, έχουν πιαστεί να απατάνε το άλλο τους μισό, ενω μερικοί από αυτούς το κάνουν κατ’ εξακολούθηση.

Πολλοί από τους ανθρώπους που υπάρχουν στην παρακάτω λίστα, πιάστηκαν ακόμα και την ώρα που απατούσαν τους συντρόφους τους, καθώς η πράξη τους επιβεβαιώθηκε από φωτογραφίες και ομολογίες των παπαράτσι, ή ακόμα και από τους ίδιους. Βεβαίως πολλοί από αυτούς, παρά τις υποθέσεις που γινόντουσαν, ήταν προσεκτικοί και δεν επιβεβαίωσαν ποτέ τις φήμες.

Από την Τζένιφερ Λόπεζ στο Μπραντ Πιτ και την Χάιντ Κλουμ, δείτε παρακάτω την λίστα με τους διασήμους που τα έχουν «φορέσει» στους συντρόφους τους.

Η Τζένιφερ Λόπεζ απάτησε τον Κρις Τζαντ με τον Μπεν Άφλεκ

 

Η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν παντρεμένη με τον Κρις Τζαντ από το 2001 έως το 2003. Συναντήθηκε με τον Μπεν Άφλεκ το 2003 στα γυρίσματα της ταινίας Gigli και οι δυο τους έγιναν σύντομα ζευγάρι.

Ο Λάρι Κινγκ απάτησε την γυναίκα του με την αδερφή της

 

Η γυναίκα του Λάρι Κινγκ λέγεται ότι τον παράτησε, αφού σύμφωνα με πληροφορίες την απάτησε με την μικρότερη αδερφή της. Λέγεται επίσης ότι είχε και η ίδια παράνομη σχέση εκείνη την εποχή. Τελικά οι δυο τους τα βρήκαν για το καλό της οικογένειας και δεν πήραν ποτέ διαζύγιο.

Η Χάιντι Κλουμ απάτησε τον Σιλ με τον σωματοφύλακα τους

 

Η Χάιντι Κλουμ ήταν παντρεμένη με τον Σιλ από το 2005 έως το 2012. Ένας από τους λόγους που χώρισαν, λέγεται ότι ήταν το γεγονός ότι η Κλουμ τον απατούσε με τον σωματοφύλακα τους. Αφού βγήκε το διαζύγιο, η Κλουμ παραδέχτηκε ότι την είχαν “δει” με τον σωματοφύλακα της, αλλά ποτέ δεν απάτησε τον Σιλ.

Ο Μπραντ Πιτ απάτησε την Τζένιφερ Άνιστον με την Αντζελίνα Τζολί

 

Μπορεί να μην υπάρχουν φωτογραφίες που να αποδεικνύουν ότι ο Μπραντ Πιτ απάτησε την Άνιστον με την Τζολί, ωστόσο, έτσι όπως εξελίχθηκε η ιστορία μεταξύ τους είναι αρκετά σίγουρο. Ο Πιτ παντρεύτηκε την Άνιστον όταν άρχισε να γυρίζει την ταινία “Mr. and Mrs Smith” (2005) με την Τζολί. Χώρισε την Άνιστον την ίδια χρονιά και αμέσως μετά έκανε σχέση με την Τζολι. Το βρετανικό περιοδικό The Sun ισχυρίστηκε ότι οι Πιτ και Τζολί είχαν κάνει κράτηση μαζί στο ίδιο ξενοδοχείο, όσο ο Πιτ ήταν ακόμα παντρεμένος.

Η Μαντόνα απάτησε τον Γκάι Ρίτσι με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ

 

Η Μαντόνα έχει αρνηθεί ότι απάτησε τον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ το 2008, αλλά είχε φωτογραφηθεί αρκετές φορές με τον A-Rod. O σταρ του μπέιζμπολ είχε φωτογραφηθεί επίσης αρκετές φορές να επισκέπτεται το διαμέρισμα της Μαντόνα αργά το βράδυ. Η Μαντόνα και ο Ρίτσι χώρισαν αργότερα το ίδιο έτος, ενώ ο Ροντρίγκεζ χώρισε με την σύζυγο του.

Ο Τζακ Νίκολσον απάτησε την Αντζέλικα Χιούστον με την Ρεμπέκα Μπρουσάρντ

 

Ο Τζακ Νίκολσον απάτησε την Αντζέλικα Χιούστον το 1989 με την Ρεμπέκα Μπρουσάρντ, την οποία είχε αφήσει έγκυο. Η 17χρονη σχέση του Νίκολσον με την Χιούστον έληξε αμέσως μόλις αυτό έγινε γνωστό.

 

in.gr