Αθηνά Ευμορφιάδη: Οι έρωτες στο Survivor και η απόφαση να φύγει από το παιχνίδι
1 year, 11 months ago
6

Τι αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης;

Η Αθηνά Ευμορφιάδη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το φετινό Survivor.

Αν και αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι η συμμετοχή της συζητήθηκε ιδιαιτέρως.

Σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στα ειδύλλια που ακούγεται, ότι έχουν αναπτυχθεί στον Άγιο Δομίνικο και έκανε ειδική μνεία στη σχέση Μυριέλλας Κουρεντή και Γιώργου Κατσαούνη.

«Το μετάνιωσα που έφυγα γιατί πραγματικά είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι με τον όρο ριάλιτι. Είχα ηρεμήσει δεν ασχολιόμουν με κανέναν. Τώρα αν ήμουν με τον Εμμανουήλ δεν ξέρω πραγματικά πώς θα αντιδρούσα. Είχα χαλαρώσει, έφερνα και τις νίκες μου», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ήμουν χάλια ψυχολογικά από την πρώτη μέρα που μπήκα στο παιχνίδι».

Για τη σχέση που είχε η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου με τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, σημείωσε: «Τα δύο αυτά παιδιά ταξίδεψαν μαζί μας αρχικά. Μείνανε πάρα πολύ καιρό στο ξενοδοχείο μέχρι να έρθει η ώρα τους να μπουν στο παιχνίδι, οπότε είναι λογικό να γνωρίστηκαν περισσότερο μεταξύ τους. Δεν πιστεύω ότι υπήρξε κάποιος έρωτας μεταξύ τους. Ήταν έναν μήνα στο ξενοδοχείο μαζί».

Όσο για τον Γιώργο Κατσαούνη και τη Μυριέλλα Κουρεντή, τόνισε: «Η Μυριέλλα ήθελε να έχει καλές σχέσεις με την άλλη ομάδα και της βγήκε αυτό το φλερτ που το εκμεταλλέυτηκε».

«Απλά τη μία μέρα μας έλεγε «Εγώ έχω δεσμό εκεί έξω» την άλλη την έβλεπα να φιλιέται με κάποιον, γι αυτό ταράχτηκα και εγώ. Έλεγα «εδώ να χάνουμε ασυλία και να είναι τόσο χαρούμενη;». Το ελεγα συνέχεια ότι δεν με ενοχλεί τι κάνει με αυτόν τον άνθρωπο», κατέληξε.

in.gr