Αθηνά Ωνάση: Η τραγωδία που «τσάκισε» την «χρυσή» κληρονόμο και δεν θα κάνει ποτέ παιδί
2 years, 1 month ago
6

Ο πλούτος και αριστοκρατεία που συνόδευσε την δυναστεία των Ωνάση δεν συμπορεύτηκε με ευτυχία ενώ άλλοι μιλούν για οικογενειακή κατάρα.

 

Η Αθηνά Ωνάση προέρχεται από τη γνωστή «μυθική» οικογένεια, η οποία πέρασε από πολλές τραγικές στιγμές, με την ίδια να μην επιθυμεί για πολλούς λόγους να έχει σχέση μαζί της, όπως και με την Ελλάδα.

Η ίδια, άλλωστε, είναι η τελευταία απόγονος της θρυλικής δυναστείας, που δημιούργησε από το μηδέν ο Αριστοτέλης Ωνάσης και είναι γεμάτη αμύθητα πλούτη, έρωτες, διαπλοκές, αποχωρισμούς, μυστήριους και ξαφνικούς θανάτους, με αποκαλύψεις επίσης να γίνονται για το γάμο της Αθηνάς.

 

Ο πρόωρος θάνατος του Αλέξανδρου, η κατάληξη που είχε ο πατέρας του και δημιουργός της δυναστείας, Αριστοτέλης και το τέλος της Χριστίνας Ωνάση δημιούργησαν την «κατάρα των Ωνάσηδων».

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν», την «κατάρα» αυτή φοβάται και η Αθηνά Ωνάση. Μάλιστα λέγεται ότι αυτός είναι και ο λόγος που δεν θέλει να κάνει παιδί, γιατί φοβάται τον ξαφνικό θάνατο, όπως ακριβώς συνέβη με τη μητέρα τnς Χριστίνα και το θείο της Αλέξανδρο

enimerotiko.gr