Αθηναΐς Νέγκα: Εάν είχα κανάλι θα είχα φίρμες σαν την Μενεγάκη και τον Αρναούτογλου
16 days ago
6

Η Αθηναΐς Νέγκα αναφέρεται στο άγχος που της δημιουργεί το γεγονός ότι ο σύζυγος της είναι 14 χρόνια νεότερος και «μοιάζει σαν γιος της», εξηγεί γιατί πιστεύει ότι εκείνος έχει «μπλέξει» σε μία δύσκολη σχέση και γιατί δεν θα έκανε ποτέ κατάψυξη ωαρίων.

«Με πείραζε η λεύκη, ήταν κάτι που έκρυβα και δεν αισθανόμουν άνετα. Νομίζω ότι το έχω λίγο ξεπεράσει, όχι απόλυτα. Ακόμα σε κοιτούν στο δρόμο, προσπαθώντας να καταλάβουν εάν έχεις καεί», δήλωσε. «Στις συνεντεύξεις με ρωτάνε δύο πράγματα, «έχετε λεύκη» και «ο άνδρας σας είναι νεότερος». Τίποτα άλλο δεν τους ενδιαφέρει για μένα».

Η Αθηναΐς Νέγκα εξήγησε τι κρύβει η εξής φράση που έχει γράψει: «Έχω έναν σύζυγο, που μοιάζει σαν γιος μου».

«Σαφώς υπάρχει άγχος όταν ο σύζυγος είναι νεότερος. Εγώ μεγαλώνω και βλέπω τα σημάδια πάνω μου, τα βλέπει κι αυτός. Αποκαλώ τον σύζυγό μου στο Instagram “τυχερό σύζυγο” γιατί θεωρώ ότι έμπλεξε σε μία δύσκολη σχέση. Περνάμε διάφορες φάσεις με πολλή αγάπη, με αγάπη που είναι σκληρή».

«Είμαι φοβικά ανεξάρτητη. Νομίζω ωριμάζοντας κάτι συμβαίνει μετά τα 40κάτι. Ο φόβος της εγκατάλειψης με κάνει να σκέφτομαι πάντα ότι μπορεί να επέλθει το τέλος στη σχέση μου», συμπλήρωσε.

Επιπλέον, ανέφερε πως ποτέ δεν θα έβαζε τα ωάριά της σε κατάψυξη και πως είχε ξεκαθαρίσει στον σύζυγό της πως δεν θα προσπαθήσει να αποκτήσουν μαζί παιδί, όμως ήρθε τυχαία; «Είναι λάθος να θέτεις όρους σε μία σχέση, όπως το να πρέπει ο άλλος να σου «χαρίσει» ένα παιδί».

Η ίδια θεωρεί τον εαυτό της μία μετριότητα: «Είμαι μία κανονικότατη μετριότητα, παλεύω η ζωή μου να είναι βαρετή και να επαναλαμβάνεται κάθε μέρα. Έχω δεν την μετριότητα να πετυχαίνει με ασυναγώνιστο τρόπο».

Η Αθηναΐς Νέγκα αναφέρθηκε στις απαιτήσεις της τηλεόρασης. «Αν είχα κανάλι θα είχα με την Μενεγάκη και τον Αρναούτογλου, με πολύ συγκεκριμένες φίρμες και εδραιωμένες τηλεοπτικές προσωπικότητες. Δεν μπορώ να είμαι πετυχημένη στην τηλεόραση, δεν μπορώ να κάνω νούμερα. Εάν πίστευα ότι ταιριάζω, θα είχα γίνει ξανθιά. Όταν έχεις κάνει τηλεόραση και μετά σταματάς, ο κόσμος σε ρωτάει συνέχεια πουύ χάθηκες. Σε παίρνει η μπάλα, αισθάνεσαι άσχημα», δήλωσε.

Τέλος αναφέρθηκε στην εκπομπή της στο «Action 24» και το διήγημα που γράφει, το οποίο αφορά ένα ζευγάρι με διαφορά ηλικίας 100 ετών που την κάνει να γελάει πολύ.

in.gr