Μπάγια Αντωνοπούλου: «Συγνώμη δεν οφείλω σε κανέναν. Ίσως στον…»
9 months, 7 days ago
6

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε στο περιοδικό Down Town και στον Πάνο Ζόγκα με αφορμή τη λήξη συνεργασίας της με τον Γιώργο Παπαδάκη και το ΑΝΤ1.

Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια όπως είναι γνωστό ξεκίνησε στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη πριν 5 χρόνια, κάνοντας την πρακτική της. Μετά από λίγο καιρό και με σκληρή δουλειά, η Μπάγια βρέθηκε στο πλευρό του, μπροστά από τις κάμερες ενώ λόγω μια προσωπικής τους διένεξης οι δρόμοι τους χώρισαν, στα μέσα Οκτώβρη.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μιλάει πρώτη φορά μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1: «Όλοι έχουμε τα όριά μας»

Η Μπάγια Αντωνοπούλου νιώθει πολύ καλά με τον εαυτό της και με τον τρόπο που διαχειρίστηκε τις καταστάσεις. Σε ποιον οφείλει ένα μεγάλο «ευχαριστώ»; «Στους δικούς μου ανθρώπους θέλω να πω ευχαριστώ, στην οικογένειά μου και στους φίλους μου, που με στηρίζουν πάντα. Κυρίως στη μητέρα μου, που είναι πάντα δίπλα μου, δίνοντας μου απεριόριστη αγάπη, στήριξη και εμπιστοσύνη», ανέφερε.

Μπάγια Αντωνοπούλου–ΑΝΤ1: Το παρασκήνιο ενός διαζυγίου

Ενώ μια συγνώμη»; «Συγγνώμη δεν οφείλω σε κανέναν, ίσως στον εαυτό μου, που κάποιες φορές τα τελευταία χρόνια, τον πίεσα παραπάνω από όσο έπρεπε για πράγματα που δεν αξίζουν».