Μπαρούτι» στο Survivor: Η Καρολίνα έστειλε μήνυμα και φωτογραφία στον Μάριο με κάλτσες όλο νόημα
1 year, 1 month ago
6

Το Survivor All Star εξελίσσεται σε Love Island με το τρίγωνο Ελευθερία-Μάριος-Καρολίνα να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Η είσοδος των νέων παικτών έχει φέρει τα πάνω κάτω στο Survivor All Star. Και πιο συγκεκριμένα η έλευση της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Άγιο Δομίνικο «άναψε» φωτιές στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και στον πρώην σύντροφό της Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη μετά τη σχέση που ανέπτυξε με την Καρολίνα Καλύβα, όσο η τελευταία βρισκόταν στο παιχνίδι.

Τις τελευταίες μέρες Μάριος και Ελευθερία έδειχναν να κάνουν ανακωχή αφήνοντας πίσω το παρελθόν, ωστόσο το έπαθλο επικοινωνίας για το οποίο θα παλέψουν οι Διάσημοι και οι Μαχητές στο αποψινό επεισόδιο μυρίζει… μπαρούτι.

Στο τρέιλερ, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει ότι οι παίκτες θα αγωνιστούν για έπαθλο επικοινωνίας και στη συνέχεια αποκαλύπτει στον Μάριο ότι αν οι Διάσημοι κερδίσουν θα λάβει μήνυμα από την Καρολίνα. Μάλιστα, το τρέιλερ δείχνει μια φωτογραφία της στην οποία φοράει κάλτσες με καρδούλες που γράφουν πάνω «μ΄αγαπάς».

Εκείνο που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι αν οι Διάσημοι καταφέρουν να κερδίσουν το έπαθλο και αν ο Μάριος θα δει το μήνυμα της Καρολίνας, αλλά και ποια θα είναι η αντίδραση της Ελευθερίας.

gazzetta.gr