Ben Affleck: Αποκαλύπτει τι πραγματικά του είπε η Jennifer Lopez στα Grammys – «Πέρασα καλά!» επιμένει
1 year, 1 month ago
6

Ben Affleck επιτέλους αποκάλυψε τι πραγματικά του είπε η Jennifer Lopez στη διάρκεια του έντονου επεισοδίου που είχαν οι δυο τους στα Grammys τον Φεβρουάριο.

Ο 50χρονος σταρ που έγινε και πάλι meme λόγω της θλιμμένης έκφρασής του εκείνο το βράδυ, δήλωσε στο Hollywood Reporter ότι πέρασε ωραία, παρά το γεγονός ότι η JLo φαίνεται να εκνευρίζεται μαζί του σε βίντεο που κάνουν τον γύρο των social media.

Ο Ben Affleck απάντησε, όταν ρωτήθηκε αν τον ενοχλεί το meme που διέρρευσε στο Διαδίκτυο. ‘Όχι. Πέρασα καλά στα Grammy” παραδέχτηκε. “Η γυναίκα μου θα πήγαινε και σκέφτηκα, λοιπόν, θα υπάρχει καλή μουσική. Μπορεί να έχει πλάκα.”

Κάποια στιγμή στη διάρκεια της τελετής, ο Ben θυμάται ότι “είδα τον παρουσιαστή Trevor Noah να πλησιάζει και είπα: Ω Θεέ μου. Μας έβαλαν στο κάδρο για το πλάνο, αλλά δεν ήξερα ότι γύριζαν. Έσκυψα προς το μέρος της και είπα: Μόλις αρχίσουν να γυρίζουν, θα απομακρυνθώ από εσένα και θα σε αφήσω εσένα δίπλα στον Trevor.

Και τότε ο Affleck αποκάλυψε την απάντηση της συζύγου του: “Το καλό που σε θέλω να μην φύγεις! Αυτό είναι θέμα άνδρα και γυναίκας” αστειεύτηκε.

Η Jennifer Lopez τρολάρει τον Ben Affleck: Αυτό είναι το χαρούμενο πρόσωπο του συζύγου μου

Δηλαδή, μερικά από αυτά είναι, λέω “εντάξει, ποιος είναι αυτός τώρα;”. Λες και δεν παρακολουθώ. Η γυναίκα μου το κάνει, προφανώς. Και ναι, είναι η επαγγελματική εκδήλωση της γυναίκας σου. Και έχω πάει σε εκδηλώσεις και έχω τσαντιστεί. Έχω πάει και έχω βαρεθεί” εξήγησε ο Ben.

“Έχω πάει σε τελετές απονομών και έχω μεθύσει, πολλές φορές. Κανείς δεν είπε ποτέ ότι είμαι μεθυσμένος. [Αλλά στα Grammys] έλεγαν: Είναι μεθυσμένοςΚαι σκέφτηκα, αυτό είναι ενδιαφέρον.”

Όπως πρόσθεσε: “Αυτό εγείρει ένα εντελώς άλλο θέμα σχετικά με το αν είναι σοφό να αναγνωρίσουμε τον εθισμό ή όχι, επειδή υπάρχει πολλή συμπόνια, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ένα τεράστιο στίγμα, το οποίο συχνά είναι αρκετά ανασταλτικό.”

Ο Ben έδωσε μάχη με τον εθισμό με το αλκοόλ στο παρελθόν και παραμένει νηφάλιος από το 2020. Μιλώντας στο περιοδικό αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έδωσε μάχη υπό το δημόσιο βλέμμα.

Την επόμενη ημέρα των Grammys, η Jennifer Lopez ανέβασε στο Instagram βίντεο και φωτογραφίες από την τελετή και σημείωσε: “Πάντα περνώ καλά με την αγάπη μου, τον σύζυγό μου” τονίζοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι όλα ήταν καλά με τον Affleck παρά το έντονο επεισόδιό τους το περασμένο βράδυ.

Ο Ben προετοιμάζεται για την κυκλοφορία της επερχόμενης ταινίας του Air αποκαλύπτοντας ότι η Jennifer είχε σημαντική εμπλοκή όσον αφορά στην ταινία. “Θεέ μου, είναι πανέξυπνη” είπε ο σταρ για τη Lopez. ‘Έχει απίστευτες γνώσεις για τον τρόπο με τον οποίο η μόδα εξελίσσεται μέσα από την κουλτούρα ως συμβολή της μουσικής, του αθλητισμού, της ψυχαγωγίας και του χορού‘.

instyle.gr