Bette Midler: Ποιον πρωταγωνιστικό ρόλο απέρριψε και το μετάνιωσε
1 year, 2 months ago
6

Η Bette Midler αποκάλυψε πως έχει μετανιώσει που απέρριψε έναν ρόλο που της προτάθηκε αρκετά χρόνια πριν. Παρόλο που έχει μεγάλες επιτυχίες στην καλλιτεχνική της πορεία, η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός θυμάται ακόμη και σήμερα τον ρόλο που δεν δέχθηκε να ενσαρκώσει.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο podcast «Just for Variety» η Bette Midler μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ότι πρόκειται για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας «Sister Act», που γυρίστηκε το 1992. Όπως εξήγησε η μεγάλη σταρ διαβάζοντας την υπόθεση, θεώρησε πως οι θαυμαστές της θα απογοητεύονταν εάν την έβλεπαν με την στολή καλόγριας. Τελικά τότε τον ρόλο, τον πήρε η επίσης διάσημη σταρ, Whoopi Goldberg.

Η Bette Midler ανέφερε ότι εκείνη την χρονική περίοδο την καλούσε κάθε μέρα ο πρόεδρος της Disney, Jeffrey Katzenberg, προσπαθώντας να την κάνει να αλλάξει γνώμη και να δεχθεί τον ρόλο στην ταινία. Μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας αλλά και την μοναδική ερμηνεία της Whoopi Goldberg, η ταλαντούχα σταρ παραδέχτηκε ότι μετάνιωσε για την απόφασή της να μην δεχθεί να πρωταγωνιστήσει στην ταινία.

instyle.gr