Big Brother – Παίκτρια αποκάλυψε κακοποίηση από πρώην σύντροφό της – Λύγισε η παρουσιάστρια
2 years, 6 months ago
6

H Ευδοκία Τσαγκλή μέσα από το σπίτι του Big Brother αποκάλυψε πως έχει θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς από πρώην σύντροφό της.

H παίκτρια έκανε τη δική της «γραμμή ζωής» και μέσα από αυτή πέρασε σπουδαία μηνύματα.

Όπως εξομολογήθηκε η παίκτρια του «Μεγάλου Αδερφού», ο πρώην σύντροφός της είχε αρχίσει να γίνεται βίαιος, μη διστάζοντας, μάλιστα, να χειροδικήσει κατα την περίοδο από το 2015 ως το 2017 που υπήρξαν ζευγάρι.

«Γεννήθηκα το 1991 στην Ουκρανία κι η ζωή ήταν πολύ δύσκολη με την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης. Για ένα καλύτερο μέλλον, η μητέρα μου ήρθε στην Θεσ/νίκη και μετά από δύο χρόνια με έφερε κι εμένα. Το 1993 οι γονείς μου χώρισαν αλλά δεν βίωσα ελλείψεις. Το 1994 η μητέρα μου γνώρισε έναν άλλον άνθρωπο, που τον θεωρούσα πατέρα μου αλλά το 2005 έφυγε από την ζωή από καρκίνο. Το 2009 έψαξα τον βιολογικό μου πατέρα αλλά αρνήθηκε να μου δώσει απαντήσεις.

Το 2015 γνώρισα μια σχέση, που τελείωσε το 2017 με πολύ άσχημο τρόπο. Υπήρχαν σημάδια και δεν τα έβλεπα αλλά άρχισε να γίνεται βίαιος. Ξυπνάμε μια ημέρα κι έχουμε έναν ελαφρύ για εμένα καυγά περί εργασιακών κι είπα ότι δεν μπορεί να μου μιλά έτσι μέσα στο σπίτι του κι έβγαλα την τσάντα του έξω. Μου σπάει την πόρτα και μαζί κι εμένα.

Δεν ήταν απλά ένα χαστούκι, ήταν μίσος. Ο σκύλος μου τον σταμάτησε κι όλη η πολυκατοικία είχε σηκωθεί στο πόδι. Υπήρχαν μάρτυρες είχα μώλωπες και σε κάποιους φίλους με έβγαζε τρελή. Τον αγαπούσα πολύ αλλά δεν έδωσα δεύτερη ευκαιρία. Δεν θα το δεχόμουν αυτό. Με αγαπώ πολύ για να το δεχτώ. Αυτός θα έπρεπε να ντρέπεται που σήκωσε το χέρι του σε μια γυναίκα κι ένιωθα κενό. Αν αγαπάς τον εαυτό σου, εξοστρακίζεις αυτόν τον άνθρωπο από την ζωή σου.»

H ιστορία της συγκλόνισε ενώ λύγισε την Ναταλί Κάκκαβα, η οποία αμέσως μετά την προβολή του βίντεο με βουρκωμένη μάτια είπε:

«Δίνεις ένα όμορφο μήνυμα, ότι αν αγαπάμε τον εαυτό μας δεν πρέπει να επιτρέπουμε σε κανέναν να σηκώνει χέρι πάνω μας…. Αυτή τη στιγμή μετράμε στην Ελλάδα 11 γυναικοκτονίες και η βία στα σπίτια καλπάζει, θα πρέπει να λένε «όχι» άνθρωποι σαν εσένα που το έχεις βιώσει. Δεν αφήνω κανέναν να με κακοποιεί και στο λέω εγώ που μεγαλώνω δυο γιους και κάθε μέρα τους λέω ότι τις γυναίκες δεν θα πρέπει να τις σέβονται όσο κανέναν στο κόσμο. Εγώ Ευδοκία υποκλίνομαι σε εσένα και σε ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μας».