Μπιγιονσέ – Η νέα καυτή φωτογράφιση στο Harper’s Bazaar και η μεγάλη αποκάλυψη που σοκάρει
2 years, 7 months ago
6

Η τραγουδίστρια, λίγο πριν σβήσει τα σαράντα της κεράκια, πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του τεύχους ICONS του Harper’s Bazaar, αφιέρωσε ένα μεγάλο κομμάτι της συνέντευξής της στη σημασία της σωματικής και ψυχικής υγείας.

Τη φωτογράφιση επιμελήθηκε o Campbell Addy και η βασίλισσα της rnb εμφανίζεται στις σελίδες του τεύχους φορώντας western κομμάτια του Stetson αλλά και της συλλογής της με ρούχα, Ivy Park.

 

«Δεν έβαζα πάντα τον εαυτό μου ως προτεραιότητα»

«Νομίζω ότι, όπως πολλές γυναίκες, έχω νιώσει την πίεση του να είμαι το επίκεντρο της οικογένειας και της παρέας μου και δεν συνειδητοποίησα το κόστος που έχει στην σωματική και ψυχική υγεία μου», είπε. «Δεν έβαζα πάντα τον εαυτό μου ως προτεραιότητα».

«Προσωπικά έχω παλέψει με την αϋπνία από τις περιοδείες για περισσότερο από τη μισή μου ζωή. Χρόνια εξάντλησης και τραυματισμών από τον χορό στα τακούνια. Από το στρες στα μαλλιά και το δέρμα μου, από λακ και βαφές, μέχρι την θερμότητα από το σίδερο για μπούκλες και το έντονο μακιγιάζ ενώ ίδρωνα επί σκηνής».

Μετά από χρόνια σωματικής εξάντλησης λόγω των περιοδειών, η Μπιγιονσέ είπε ότι «ανακάλυψε πολλά μυστικά και τεχνικές για να δείχνει άψογη σε κάθε σόου». Ωστόσο παραδέχθηκε πως, «Ξέρω ότι για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, πρέπει να με φροντίσω και να ακούω το σώμα μου».

 

«Στο παρελθόν, περνούσα πάρα πολύ χρόνο με δίαιτες», είπε, εξηγώντας ότι «είχα παρεξηγήσει τι σημαίνει φροντίζω τον εαυτό μου, νόμιζα ήταν γυμναστική και να προσέχω πολύ το σώμα μου».

 

in.gr