Bill Gates: Νέος έρωτας στη ζωή του – «Αχώριστος» με την Paula Hurd
1 year, 2 months ago
6

Ο Bill Gates φαίνεται πως εδώ και έναν χρόνο είναι σε σχέση με την Paula Hurd, τη χήρα του αείμνηστου συν-CEO της Oracle, Mark Hurd.

Σύμφωνα με φίλο του φημολογούμενου ζευγαριού, “είναι αχώριστοι“. Όπως τόνισε στην Daily Mail, “είναι μαζί περισσότερο από έναν χρόνο και πάντα την περιγράφουν ως τη μυστηριώδη γυναίκα, αλλά δεν υπάρχει κανέναν μυστήριο στον στενό κύκλο τους ότι έχουν ρομαντική σχέση”

Ο σύζυγος της Paula πέθανε σε ηλικία 62 ετών τον Οκτώβριο του 2019 έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Είχε εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 500 εκατομμυρίων δολαρίων τη στιγμή του θανάτου του. Ο Mark διηύθυνε την εταιρεία κατασκευής υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett-Packard από το 2005 έως το 2010. Έφυγε έπειτα από ένα σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης και εντάχθηκε στην Oracle ένα μήνα αργότερα.

Η Paula, στο μεταξύ, εργάστηκε κάποτε ως στέλεχος στον τομέα της τεχνολογίας και τώρα είναι διοργανώτρια εκδηλώσεων και φιλάνθρωπος.

Μόλις τον περασμένο μήνα, αυτή και ο συνιδρυτής της Microsoft εθεάθησαν να παρακολουθούν μαζί τον τελικό των Ανδρών στο Australian Open στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Πυροδότησαν περαιτέρω τις φήμες για ειδύλλιο όταν εθεάθησαν να κάνουν μια βόλτα μαζί, αλλά εκείνη τη στιγμή η Paula δεν είχε αναγνωριστεί.

Η Paula και ο Mark είχαν δύο κόρες, την Kathryn και την Kelly.

instyle.gr