Μπομπ Σάγκετ: Μυστήριο με τον ξαφνικό θάνατό του – «Συντετριμμένοι» δηλώνουν η γυναίκα και τα παιδιά του
2 years, 2 months ago
6

Θλίψη στον κόσμο της σόουμπιζ έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του Μπομπ Σάγκετ, του πολυαγαπημένου Αμερικανού κωμικού που έγινε γνωστός για τον ρόλο του στην πετυχημένη σειρά Full House, η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και στις αρχές της δεκαετίας του 90.

O 65χρονος Σάγκετ, που είχε παρουσιάσει και την εξαιρετικά δημοφιλή εκπομπή «America’s Funniest Home Videos», βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton στο Ορλάντο, όπως επιβεβαίωσε το Γραφείο Σερίφη της Κομητείας Όραντζ. Σύμφωνα με το TMZ, η Αστυνομία και η Πυροσβεστική εκλήθησαν στο ξενοδοχείο γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής (τοπική ώρα) αφού ένα μέλος του προσωπικού ασφαλείας του ξενοδοχείου βρήκε τον Σάγκετ στο δωμάτιο. Ο θάνατος του ηθοποιού διαπιστώθηκε επί τόπου, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η αιτία πίσω από τον ξαφνικό χαμό του.

Τα μέλη της οικογένειας του Σάγκετ, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του Κέλι Ρίζο και των ενήλικων παιδιών του, έσπασαν τη σιωπή τους για τον αιφνίδιο θάνατο του αγαπημένου τους προσώπου.

«Συντετριμμένοι επιβεβαιώνουμε ότι σήμερα έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας Μπομπ. Ήταν τα πάντα για εμάς και θέλουμε να γνωρίζετε πόσο πολύ αγαπούσε τους φαν του, να εμφανίζεται ζωντανά και να ενώνει στα σόου του μέσω του γέλιου ανθρώπους κάθε λογής», αναφέρει η δήλωση της οικογένειας στο Page Six«Παρόλο που ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτήν την περίοδο, σάς καλούμε να θυμηθούμε μαζί την αγάπη και το γέλιο που πρόσφερε ο Μπομπ στον κόσμο», συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Η 42χρονη Κέλι Ρίζον, μια δημοσιογράφος που παρουσιάζει την δική της ψηφιακή εκπομπή «Eat Travel Rock TV» παντρεύτηκε τον Σάγκετ το 2018. Ο κωμικός υπήρξε παντρεμένος στο παρελθόν με τη σεναριογράφο και πρώην δικηγόρο Σάρι Κρέιμερ, με την οποία απέκτησε τρεις κόρες, την 34χρονη Όμπρι, την 32χρονη Λάρα και την 29χρονη Τζένιφερ.


Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Ρίζο εξήγησε σε ένα βίντεο στο TikTok ότι η σχέση της με τον Σάγκετ ξεκίνησε όταν εκείνος την προσέγγισε μέσω λογαριασμού της στα social media, στέλνοντάς της προσωπικό μήνυμα το 2015. «Νομίζω ότι ο Μπομπ αναζητούσε μια καλή κοπέλα από τα Μεσοδυτικά, μια κοπέλα από το Σικάγο, όπως εγώ… είδε λοιπόν το Instagram μου και σκέφτηκε, “αυτή δεν είναι μόνο σέλφι και μπικίνι, κάνει διάφορα πράγματα. Έχει τη δική της εκπομπή για το φαγητό και τα ταξίδια. Δείχνει ενδιαφέρουσα”».

Σε ένα δικό του βίντεο πέρυσι ο Σάγκετ είχε αστειευτεί τρυφερά για την καριέρα της αγαπημένης του λέγοντας: «Όταν γνωρίζεις μια όμορφη food influencer στα DM σου, την παντρεύεσαι… και μετά δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κουζίνα σου.