Brad Pitt: Πώς αντιμετώπισε τη θλίψη μετά τον χωρισμό από την Angelina Jolie
1 year, 5 months ago
6

Brad Pitt αναζήτησε καταφύγιο μετά τον χωρισμό του από την Angelina Jolie για να διαχειριστεί τη “μιζέρια” του.

Ο σταρ είπε στους Financial Times ότι όταν χώρισε, στράφηκε για συντροφιά σε δύο από τους φίλους του, τον Αυστραλό τραγουδιστή Nick Cave και τον Βρετανό καλλιτέχνη Thomas Houseago, αφού και αυτοί αντιμετώπιζαν τα δικά τους ζητήματα.

Και τότε ακριβώς εμπνεύστηκε να δημιουργήσει Τέχνη. “Η αμοιβαία θλίψη μας έγινε κωμική. Και μέσα από αυτήν τη μιζέρια ήρθε μία φλόγα χαράς στη ζωή μου. Πάντα ήθελα να γίνω γλύπτης, πάντα ήθελα να το δοκιμάσω” εξομολογήθηκε ο Pitt.

Ο σταρ είπε ότι το έργο Τέχνης του έχει να κάνει με τον “αυτοστοχασμό”. “Κοίταζα τη δική μου ζωή και επικεντρωνόμουν να έχω τον αυτοέλεγχό μου: πού ήμουν συνένοχος στην αποτυχία στις σχέσεις μου, πού έκανα λάθος” σημείωσε ο Brad Pitt και πρόσθεσε:

Για εμένα, γεννήθηκε από το να κατέχω αυτό που αποκαλώ ριζοσπαστική απογραφή των πράξεών μου, να είμαι πραγματικά βάναυσα ειλικρινής μαζί μου και να λαμβάνω υπόψη αυτούς που μπορεί να έχω πληγώσει“.

Ο Pitt είπε στους Financial Times ότι τώρα βρίσκει παρηγοριά στις φιλίες όπου μπορεί να είναι ο εαυτός του και έτσι ήθελε να το “επεκτείνει” στον “εξωτερικό κόσμο” μέσω της δουλειάς του. “Ό,τι πιστεύουν οι άνθρωποι γι’ αυτό, εγώ είμαι καλά. Αισθάνομαι ασφαλής εδώ επειδή επικεντρωνόμαστε στους αγώνες μας ως ανθρώπινα όντα, επειδή ο κόσμος είναι γεμάτος κινδύνους και χαρά επίσης. Θεωρώ ότι πρέπει να κάνω βήματα με τον πόνο που βίωσα και πρέπει να κάνω βήματα με τη χαρά, την ομορφιά”.

instyle.gr