Brad Pitt: Συνεχίζεται το ειδύλλιο με την -Ines de Ramon – Οι αγκαλιές στην πρεμιέρα του «Babylon»
1 year, 4 months ago
6

Ο Brad Pitt και η σύντροφός του Ines de Ramon έχουν σχεδιάσει πώς θα περάσουν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Aφού οι δυο τους εθεάθησαν μαζί στο πάρτι μετά την πρεμιέρα της νέας ταινίας του σταρ, “Babylon”, την Πέμπτη το βράδυ, πηγή προσκείμενη στο στέλεχος της εταιρείας κοσμημάτων είπε στο PEOPLE ότι “αρέσει πολύ στον Pitt δεδομένου ότι την έφερε μαζί του στην πρεμιέρα”. Mάλιστα, αυτόπτες είπαν ότι το ζευγάρι ήταν εκδηλωτικό ανταλλάσσοντας αγκαλιές στο πάρτι της πρεμιέρας.

“Η Ines είπε ότι ο Brad ήταν πολύ γλυκός” πρόσθεσε η πηγή, σημειώνοντας παράλληλα ότι “το ζευγάρι σχεδιάζει να περάσει μαζί την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς”

Στο μεταξύ, πηγή προσκείμενη στον Pitt λέει στο PEOPLE ότι “το ζευγάρι βγαίνει και είναι χαρούμενο”, προσθέτοντας: “Δεν είναι κάτι σοβαρό ακόμη, αλλά είναι άνετος και περνάνε ωραία μαζί”

Άλλη πηγή λέει ότι ο Pitt “απολαμβάνει να βγαίνει με την Ines” και “βγαίνουν όταν δεν έχουν δουλειά”. Η πηγή προσθέτει: “Η Ines είναι διασκεδαστική και κοινωνική. Περνάνε υπέροχα μαζί. Βγαίνουν οι δυο τους, αλλά βγαίνουν και με φίλους”.

Η έξοδος του ζευγαριού την Πέμπτη στην πρεμιέρα του “Babylon” έρχεται έναν μήνα μετά, αφού το PEOPLE επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι βγαίνει “εδώ και μερικούς μήνες”. Φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί στις 19 Νοεμβρίου μαζί με τη Cindy Crawford και τον Rande Gerber στα παρασκήνια της συναυλίας του Bono στο Λος Άντζελες.

instyle.gr