Brad Pitt: Το περιστατικό που οδήγησε στο διαζύγιο με την Angelina Jolie – Αποκαλυπτικά τα έγγραφα του FBI
1 year, 7 months ago
6

Δεν μπορεί να ησυχάσει η Angelia Jolie, η οποία -σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στον Brad Pitt- “προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει κάτι νέο” στη συνεχιζόμενη διαμάχη της με τον πρώην σύζυγό της, αφού φέρεται να μήνυσε το FBI για αρχεία που είχε ήδη στη διάθεσή της η Αρχή.

Η ηθοποιός πιστεύεται ότι κατέθεσε μήνυση κατά του γραφείου τον Απρίλιο – ανώνυμα, ως Jane Doe – ζητώντας έγγραφα σχετικά με μια έρευνα που αφορά στον Pitt, καθώς φέρεται να προσπαθεί να μάθει γιατί δεν απαγγέλθηκαν ποινικές διώξεις εναντίοντου, μετά την πτήση του 2016, η οποία την οδήγησε να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Getty Images for Netflix

Σύμφωνα με την έκθεση, που κυκλοφόρησε τώρα, δύο αρμόδιες υπηρεσίες των ΗΠΑ συζήτησαν την υπόθεση τον Νοέμβριο του 2017, προτού ληφθεί απόφαση να μην προχωρήσουν σε κατηγορίες εναντίον του Pitt.

Στην αρχική έκθεση του FBI, η Jolie είπε στους αξιωματούχους ότι πίστευε πως ο Pitt ήταν “τρελός” από τη στιγμή που επιβιβάστηκαν στο ιδιωτικό τζετ από τη Νίκαια της Γαλλίας με προορισμό τις ΗΠΑ, μαζί με τα έξι τους παιδιά: τον 21χρονο -σήμερα- Maddox, τον 18χρονο Pax, τη 17χρονη Zahara, τη 16χρονη Shiloh και τα δίδυμα Vivienne και Knox, 14 ετών σήμερα.

bradpittofflcial /instagram

Στη διάρκεια της πτήσης, στις 14 Σεπτεμβρίου 2016, η Jolie είπε ότι ο τότε σύζυγός της, που έπινε, την πήρε στην τουαλέτα όπου την άρπαξε από το κεφάλι και την ταρακούνησε, ενώ επίσης την τράνταξε και από τους ώμους επειδή καυγάδισαν για ένα από τα παιδιά τους.

Ισχυρίστηκε ότι ο σταρ γρονθοκόπησε το ταβάνι του αεροπλάνου τέσσερις φορές αφού της είπε “διαλύεις αυτήν την οικογένεια”. Όταν τα παιδιά ρώτησαν, “είσαι καλά, μαμά;” ο Pitt φέρεται να απάντησε: “Όχι, δεν είναι καλά, καταστρέφει αυτήν την οικογένεια, είναι τρελή”.

Σε εκείνο το σημείο, σύμφωνα με την αναφορά, ένα από τα παιδιά – το όνομα του οποίου διαγράφηκε από την έκθεση – φώναξε: “Δεν είναι αυτή, είσαι εσύ, εσύ μ@@@@α!” σύμφωνα με την έκθεση. Στη συνέχεια, ο Pitt φέρεται να έτρεξε προς το παιδί, αλλά η Jolie τον συγκράτησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην πλάτη και τον αγκώνα της. Υπέβαλε στο FBI φωτογραφίες με τα υποτιθέμενα τραύματά της για την έκθεση και επίσης ημερολόγια από τα παιδιά.

Credits: justjared/Instagram

Σε άλλο σημείο της πτήσης, σύμφωνα με την αρχική αναφορά του FBI, η Jolie είπε ότι ο Pitt της έριξε μπίρα καθώς αυτή προσπαθούσε να κοιμηθεί. Στο τέλος της πτήσης, η Jolie ισχυρίστηκε ότι ο Pitt καθυστέρησε επί 20 λεπτά την αποβίβαση, αφού τού είπε ότι θα πήγαινε τα παιδιά σε ένα ξενοδοχείο στην Καλιφόρνια για να ξεκουραστούν. Είπε ότι φώναζε “δεν θα μου πάρεις τα παιδιά μου” και ότι την έσπρωξε.

Μετά την πτήση, η Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, έξι ημέρες αργότερα. Αν και αυτή και ο Pitt είναι πλέον νομικά διαζευγμένοι, οι πρώην συνεχίζουν τη σκληρή μάχη για την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών τους.