Μπραντ Πιτ: Έχει λίστα με ηθοποιούς που δεν θέλει να συνεργαστεί
1 year, 7 months ago
6

Μετά τις δηλώσεις του ότι βρίσκεται στην τελική φάση της καριέρας του, ο Μπραντ Πιτ θέλει να πρωταγωνιστεί μόνο σε ταινίες που του αρέσουν αλλά και να συνεργάζεται με συγκεκριμένους συναδέλφους του.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο συμπρωταγωνίστής του στο «Bullet Train», Ααρόν Τέιλορ – Τζόνσον, ανέφερε ότι ο Πιτ έχει μια λίστα με τους «καλούς» και τους «κακούς» συναδέλφους του.

«Απλά θέλει να φέρει φως και χαρά στον κόσμο και να είναι ανάμεσα σε ανθρώπους που βρίσκονται εκεί για να περάσουν καλά» είπε σε συνέντευξή του ο Τέιλορ Τζόνσον για τον Χολιγουντιανό σταρ, εξηγώντας στη συνέχεια ότι «είναι σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής του».

297374257_591769969142846_2820462984200117809_n

«Δουλεύεις με πολλούς ηθοποιούς και μετά από λίγο αρχίζεις να κρατάς σημειώσεις. Σίγουρα δεν θα δουλέψω με αυτόν ξανά. Ο Μπραντ έχει σίγουρα τη δική του λίστα»  συνέχισε ο ηθοποιός.

Για χάρη του «Bullet Train» ο Μπραντ Πιτ συνεργάστηκε με αρκετούς ηθοποιούς. Αυτό σημαίνει ότι  σίγουρα, οι πρωταγωνιστές του φιλμ βρίσκονται στη λίστα των «καλών», κάτι το οποίο σημαίνει πως θέλει να συνεργαστεί ξανά με τους Μπράιαν Ταϊρί Χένρι, Σάντρε Μπούλοκ, Τζόι Κινκγ, Ζαζί Μπιτζ, Μάικλ Σάνον και Άντριου Κότζι.

297361944_1511282472722327_8668671080032204129_n

Στην ίδια κατηγορία, ανήκουν και εκείνοι με τους οποίους θα συνεργαστεί στο επόμενο πρότζεκτ όπου θα πρωταγωνιστήσει. Αυτοί είναι η Μάργκοτ Ρόμπι, Ολίβια Γουάιλντ, Σαμάρα Γουίβινγκ, Τόμπι Μαγκουάιρ και Τζιν Σμαρτ.

Μπορεί να μην έχει μιλήσει για τους ηθοποιούς που έχει βάλει στη «μαύρη λίστα», αλλά δύο ονόματα που περιλαμβάνονται σε αυτή είναι σίγουρα αυτό της πρώην γυναίκας του, Αντζελίνα Τζολί και του Τομ Κρουζ.

Η πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί ξανά μαζί με τον Πιτ στη μεγάλη οθόνη, αφού η σχέση ανάμεσά τους δεν είναι καλή. Υπενθυμίζεται, ότι εκκρεμούν δικαστικές υποθέσεις μεταξύ του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού για το οινοποιείο που είχαν μαζί, επειδή η Αντζελίνα Τζολί αποφάσισε να πουλήσει το δικό της μερίδιο χωρίς να τον ενημερώσει. Λέγεται ακόμη, ότι και συνεννόησή τους όσον αφορά τα παιδιά του δεν είναι σε καλύτερη φάση.

jolie

Αναφορικά με τον Τομ Κρουζ, ο σταρ του «Seven» είχε πει κάποτε ότι είναι τα δύο άκρα αντίθετα. Αναλυτικότερα, οι δύο άνδρες έχουν συνεργαστεί στην ταινία  «Interview With the Vampir» και μετά την κυκλοφορία της, το 1994 ο Πιτ είχε δηλώσει ότι: «Εκείνος είναι ο Βόρειος Πόλος, εγώ είμαι ο Νότιος», θέλοντας να κάνει ξεκάθαρο το ότι θα ήταν δύσκολη μία επικείμενη συνεργασία ανάμεσά τους.

Interview With the Vampire (1994) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers