Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Από το κύμα συμπαράστασης στην απόλυτη κατακραυγή
1 year, 4 months ago
6

Το ξεγύμνωμα της τραγουδίστριας στα social media προκαλεί έντονη κριτική και όσοι την στήριζαν στην υπόθεση της κηδεμονίας από τον πατέρα της, τώρα είναι… απέναντί της

britney_arthro
Δεν έχει συμπληρωθεί καλά καλά ένας χρόνος από τότε που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απαλλάχτηκε -μετά από 13 ολόκληρα χρόνια- από την κηδεμονία του πατέρα της. Ήταν 13 Νοεμβρίου 2021, όταν ο δικαστής της ανακοίνωσε ότι είναι επιτέλους ελεύθερη να διαχειρίζεται μόνη της την περιουσία και τα χρήματά της.

«Θεέ μου, αγαπώ τους θαυμαστές μου τόσο πολύ που είναι τρελό! Νομίζω ότι θα κλάψω για το υπόλοιπο της ημέρας! Η καλύτερη μέρα όλων των εποχών… Δοξάστε τον Κύριο… Αμήν», ήταν τα πρώτα λόγια της Σπίαρς στο άκουσμα της απόφασης.

Σε αυτούς τους 12 περίπου μήνες που μεσολάβησαν, έχουν γίνει πολλά και κυρίως πράγματα και καταστάσεις που εκθέτουν την πριγκίπισσα της ποπ.

Οι συνεχείς κόντρες με τους γονείς της, οι δημόσιες διαμάχες με τους γιους της και τον πατέρα τους αλλά κυρίως η διαρκής της μανία να ξεγυμνώνεται κυριολεκτικά στα social media.

H Σπίαρς τους τελευταίους μήνες δεν έχει σταματήσει να ποζάρει γυμνή στο Instagram δείχνοντας κάθε σημείο του κορμιού της. Οι followers της που τη στήριζαν όλη την περίοδο που βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της, στην αρχή εξέφρασαν τον προβληματισμό τους ενώ τώρα πια τον αποτροπιασμό τους.

Το να τη βλέπουν διαρκώς γυμνή κάνει τους «θαυμαστές» της επικριτικούς ενώ πολλοί είναι εκείνοι που της λένε ότι χρειάζεται άμεσα ψυχιατρική βοήθεια. Μάλιστα δεν λείπουν και φωνές που ρίχνουν «δίκιο» στον πατέρα της λέγοντας πώς κάτι ήξερε και την είχε υπό την κηδεμονία του όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν καταλαβαίνει παρά τις αντιδράσεις

Παρά τα σχόλια που λαμβάνει, τις προτροπές των θαυμαστών της να είναι πιο προσεκτική με τα social media και τους γιους της, που δεν θέλουν καν να τη βλέπουν, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνεχίζει τις προκλητικές δημοσιεύσεις.

Κλείσιμο

Η ποπ σταρ δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει το κορμί της γυμνό στο Instagram. Ενώ θα περίμενε κανείς να την ταρακουνήσουν οι δηλώσεις των γιων της, που ανέφεραν ότι είναι απογοητευμένοι με τη συμπεριφορά της, εκείνη δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για τη γνώμη τους.

Ούτε όμως, η ανησυχία του κοινού της φαίνεται να την απασχολεί. Σχεδόν κάθε εβδομάδα, η «πριγκίπισσα της ποπ» δημοσιεύει μια γυμνή της φωτογραφία, κυρίως από τις επισκέψεις της στην παραλία.

Σε ένα από τα τελευταία γυμνά… χτυπήματα ανάρτησε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο ποζάρει στην ακτή γυμνή, φορώντας μονάχα ένα κόκκινο καπέλο. Έχει φροντίσει να καλύψει τα απόκρυφα σημεία του σώματός της με μερικά emoji σε σχήμα λουλουδιού.

Για ακόμα μια φορά, οι ακόλουθοί της στο Instagram προσπάθησαν να «της βάλουν μυαλό», με τα σχόλιά τους, αναφέροντας πως «πρέπει να σκεφτεί τα παιδιά της», αφού αυτά δήλωσαν σε συνέντευξη πως δεν νιώθουν άνετα με τις πράξεις της.

Επίσης, ενώ κάποιοι αρχικά την επιβράβευαν για το γεγονός ότι δεν ενδιαφέρεται για κανέναν και ζει πλέον τη ζωή της ελεύθερη, αυτή τη φορά δεν δείχνουν να έχουν την ίδια γνώμη.

Βλέποντας τη συμπεριφορά της να παραμένει η ίδια και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να «εκτίθεται», κάνουν λόγο για πιθανά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία πρέπει να ερευνήσει. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολίασαν πως «τώρα καταλαβαίνουν γιατί ήταν τόσα χρόνια σε υποχρεωτική κηδεμονία».

543543543

Τα παιδιά της την έχουν κάνει πέρα και δεν της μιλάνε
Ο πρώην σύζυγος και πατέρας των παιδιών της, Κέβιν Φέντερλαϊν, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην «Daily Mail» είχε αναφέρει πως τα δυο τους παιδιά δεν θέλουν πλέον να βλέπουν την μητέρα τους.

«Τα αγόρια αποφάσισαν ότι δεν θέλουν να τη βλέπουν αυτή τη στιγμή», εξήγησε και πρόσθεσε: «Έχουν περάσει λίγοι μήνες από τότε που την είδαν. Πήραν την απόφαση να μην πάνε στο γάμο της».

Αναφέρθηκε και στην κηδεμονία από τον πατέρα της λέγοντας πως επηρέασε τον ίδιο και τα παιδιά τους: «Ήταν δύσκολο να το παρακολουθήσω όλο αυτό, πιο δύσκολο να το ζήσω, αλλά ακόμη πιο δύσκολο να βλέπω τα αγόρια μου να το αντιμετωπίζουν. Ήταν σκληρό. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που χρειάστηκε να κάνω ποτέ στη ζωή μου».

Ο ίδιος σημείωσε πως το αγόρια αγαπούν τη μητέρα τους αφήνοντας αιχμές για τις γυμνές φωτογραφίες: «Προσπαθώ να τους εξηγήσω: “Κοιτάξτε, ίσως αυτός είναι απλώς ένας άλλος τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να εκφραστεί”. Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι τους πειράζει. Είναι σκληρό. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι να είσαι ένας έφηβος που πρέπει να πάει στο γυμνάσιο».

Τι είχε απαντήσει τότε η Σπίαρς
Μετά τη συνέντευξη του πρώην της η τραγουδίστρια απάντησε για όλα όσα είπε ο Φέντερλαϊν, λέγοντας ότι έδωσε τα παιδιά στον ίδιο ύστερα από παρότρυνση της μητέρας της. «Με στενοχωρεί που ακούω ότι ο πρώην άντρας μου αποφάσισε να συζητήσει τη σχέση που έχω μετά παιδιά μου. Όπως όλοι ξέρουμε καλά, το μεγαλώνεις παιδιά στην εφηβεία δεν είναι εύκολο για κανέναν. Με προβληματίζει που ο λόγος βασίζεται στο Instagram μου… Τους έδωσαν τα πάντα Μόνο τη λέξη: Επίπονο θα πω.. Η μητέρα μου μου είπε “Πρέπει να τους δώσεις στον πατέρα τους” Το μοιράζομαι αυτό επειδή μπορώ. Να έχετε μία καλή μέρα παιδιά», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό.