Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ενοχλημένοι οι θαυμαστές της από τις νέες γυμνές φωτογραφίες της
1 year, 8 months ago
6

Σάλο έχουν προκαλέσει οι προκλητικές φωτογραφίες που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Η ποπ σταρ έχει έντονη δραστηριότητα στα social media και όσα ανεβάζει τους τελευταίους μήνες έχουν συζητηθεί ποικιλοτρόπως, αφού σε πολλές από τις φωτογραφίες εμφανίζεται χωρίς ρούχα, βάζοντας εικονίδια στα επίμαχα σημεία.

  • Διαβάστε επίσης: Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Κάνει μπάνιο και… δεν φοράει απολύτως τίποτα

Οι τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε η τραγουδίστρια είναι άκρως αποκαλυπτικές, καθώς ποζάρει ολόγυμνη και φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με τα χέρια της και με emoji.

Η κατακραυγή στα social media

Πολλοί ήταν οι φαν της τραγουδίστριας που έδειξαν να ανησυχούν μετά τις back to back αναρτήσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

«Τι συμβαίνει;», ήταν η αντίδραση των περισσότερων.

Άλλοι σχολίασαν κάτω από τις φωτογραφίες της πως η ποπ σταρ χρειάζεται βοήθεια.

«Λυπάμαι πολύ για σας. Παιδιά σταματήστε να την ενθαρρύνετε παρακαλώ! Είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται βοήθεια», γράφει ένας χρήστης κάτω από το βίντεο.

«Πάρτε την κηδεμονία πίσω», γράφει ένας άλλος.

Άλλος χρήστης του Instagram έκανε έκκληση στον σύζυγο της Μπρίτνεϊ, Σαμ Ασγκάρι, να την πάει σε ψυχίατρο.

«Δεν θα έπρεπε να περνάς χρόνο με τον άνδρα σου; Τι σου συμβαίνει. Σαμ πρέπει να την πας σε ψυχίατρο», γράφει κάποιος άλλος.

«Είσαι τόσο ταλαντούχα γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;», σχολιάζει κάποιος άλλος, ενώ ένας άλλος follower της πρότεινε να ανοίξει λογαριασμό στην πλατφόρμα Only Fans.

Οι φωτογραφίες που προκάλεσαν χαμό

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία σειρά από φωτογραφίες της, που την δείχνουν να ποζάρει σε κρεβάτι ξενοδοχείου φορώντας μόνο το εσώρουχό της.

Οι φωτογραφίες την έδειχναν να έχει ξαπλώσει μπρούμυτα καθώς κοίταζε την κάμερα, ενώ σε κάποια στιγμιότυπα είχε καλύψει το στήθος της με τα χέρια της.

  

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Σπίαρς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους γυμνές της φωτογραφίες, καθώς η τραγουδίστρια είχε προηγουμένως αναρτήσει γυμνές πόζες της από το ταξίδι του μέλιτος με τον σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι.

in.gr