Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Έξαλλος ο πατέρας της με την απόφαση του δικαστηρίου
2 years, 6 months ago
6

Επιτέλους ανάσα για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η δικαστική μάχη της με τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς, για την κηδεμονία της έλαβε τέλος και η ποπ σταρ μπορεί να πανηγυρίζει.

Η δικαστής του Ανώτερου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Μπρέντα Πένι, συμφώνησε ότι ήταν προς το συμφέρον της τραγουδίστριας να αναστείλει τον πατέρα της από τη νομική ρύθμιση που ελέγχει τη ζωή και τα χρήματά της τα τελευταία 13 χρόνια.

Στο περιθώριο αυτό, ο δικηγόρος της Μπρίτενεϊ, Μάθιου Ρόζενγκαρτ, ζήτησε από το δικαστήριο να διορίσει τον ορκωτό λογιστή Τζον Ζάμπελ ως προσωρινό συντηρητή στην περιουσία των 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η έκβαση αυτή μπορεί να χαροποίησε την 39χρονη δεν άρεσε καθόλου όμως στον Τζέιμι Σπίαρς

Μέσω του δικηγόρου του, ο πατέρας της ποπ σταρ αναφέρθηκε στην αγάπη που τρέφει για την κόρη του και τόνισε πως το δικαστήριο κάνει λάθος. Ακολουθεί η δήλωσή του:

«Ο κ. Σπίαρς αγαπά την κόρη του Μπρίτνει, άνευ όρων. Επί δεκατρία χρόνια, προσπαθούσε να κάνει ό, τι είναι προς το συμφέρον της, είτε ως συντηρητής είτε ως πατέρας της.

Αυτό ξεκίνησε με τη συμφωνία να υπηρετήσει ως συντηρητής της όταν μπήκε οικειοθελώς στη συντήρηση. Η συμφωνία περιλάμβανε τη βοήθειά του να αναβιώσει την καριέρα της και να αποκαταστήσει μια σχέση με τα παιδιά της.

Για όποιον έχει προσπαθήσει να βοηθήσει ένα μέλος της οικογένειας που αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας, μπορεί να εκτιμήσει η τεράστια ποσότητας της καθημερινής ανησυχίας και δουλειάς που απαιτείται.

Για τον κ. Σπίαρς αυτό σήμαινε επίσης να συγκρατείται και να μην απαντάει σε όλες τις ψεύτικες, κερδοσκοπικές και ατεκμηρίωτες επιθέσεις εναντίον του από ορισμένα μέλη του κοινού, των μέσων μαζικής ενημέρωσης ή πιο πρόσφατα, του δικηγόρου της Britney.

Αυτά τα γεγονότα καθιστούν το αποτέλεσμα της χθεσινής ακρόασης ακόμη πιο απογοητευτικό, και ειλικρινά, μια απώλεια για τη Britney.

Με σεβασμό, το δικαστήριο έκανε λάθος που ανέστειλε τον κ. Σπίαρς, έβαλε έναν ξένο στη θέση του για να διαχειριστεί την περιουσία της και επέκτεινε την ίδια τη συντήρηση που η Μπρίτνεϊ παρακάλεσε το δικαστήριο να τερματίσει νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

Και πάλι, ήταν ο κ. Σπίαρς που πήρε την πρωτοβουλία να καταθέσει την αναφορά για τον τερματισμό της συντηρητικής θητείας, όταν ούτε ο πρώην σύμβουλος της Britney που είχε οριστεί από το δικαστήριο ούτε ο νέος της ιδιωτικός δικηγόρος θα το έκανε.

Παρά την αναστολή, ο κ. Spears θα συνεχίσει να αναζητά το καλύτερο συμφέρον της κόρης του και να εργάζεται με καλή πίστη για μια θετική επίλυση όλων των θεμάτων.