Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Οι γονείς μου θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή!»
2 years, 4 months ago
6

Η 39χρονη τραγουδίστρια ευχαρίστησε τα μέλη του κινήματος Free Britney, λέγοντας ότι «της έσωσαν τη ζωή», ενώ εξαπέλυσε και νέα πυρά κατά του πατέρα της και της «θρησκευόμενης» μητέρα της

Την ελευθερία και την αυτονομία της απολαμβάνει πλέον η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αφού πρόσφατα έλαβε τέλος με δικαστική απόφαση το πολυετές νομικό καθεστώς «κηδεμονίας» που έδινε το δικαίωμα στον πατέρα της και σε άλλα άτομα να ελέγχουν την περιουσία της και πτυχές της ζωής της. Η 39χρονη ποπ σταρ ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο όπου εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους φαν της και μοιράζεται πόσο όμορφα νιώθει που μπορεί πλέον σαν κανονική γυναίκα να οδηγεί αυτοκίνητο, να σηκώνει χρήματα από ATM και να… αγοράζει κεριά.

Φορώντας ένα φλοράλ μπουστάκι και τζιν σορτσάκι, η Σπίαρς ξεκαθαρίζει στο βίντεο ότι δεν θέλει να την βλέπει ο κόσμος ως θύμα και ότι ο στόχος της είναι να γίνει υπερασπίστρια των ατόμων με πραγματικές αναπηρίες και ασθένειες. «Εγώ είμαι μια πολύ δυνατή γυναίκα, άρα φαντάζομαι πόσο κακό έχει κάνει το σύστημα σε αυτά τα άτομα» αναφέρει μεταξύ άλλων η ποπ σταρ, αναφερόμενη στα σχέδιά της μετά τον τερματισμό της «κηδεμονίας» της.

Η 39χρονη δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο βίντεό της και στο κίνημα FreeBritney που ζητούσε επίμονα εδώ και αρκετά χρόνια την «απελευθέρωση» της τραγουδίστριας. «Πραγματικά, “τα σπάτε”! Για πολύ καιρό έπνιγαν τη φωνή μου και με απειλούσαν, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πω τίποτα. Χάρη σ’ εσάς που είχατε κάποια επίγνωση για το τι συνέβαινε και μεταφέρατε αυτήν την πληροφορία, απέκτησε και ο κόσμος κάποια επίγνωση. Πραγματικά πιστεύω ότι υπό μία έννοια μου σώσατε τη ζωή. Εκατό τοις εκατό», λέει απευθυνόμενη στους φαν της η τραγουδίστρια.

Παρόλο που το βίντεο επικεντρώνεται στα «θετικά» του νέου κεφαλαίου της ζωής της Σπίαρς, η λεζάντα της ανάρτησης φανερώνει αναμφίβολα μια πικρία για τα όσα πέρασε τα τελευταία 13 χρόνια. Στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεό της η 39χρονη κάνει λόγο για ταπεινωτικές εμπειρίες που της έριχναν το ηθικό και άλλα άσχημα πράγματα που βίωσε το διάστημα της κηδεμονίας της, για τα οποία οι γονείς της και άλλα άτομα «θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή».

Στο ίδιο κείμενο η τραγουδίστρια αφήνει να εννοηθεί ότι μπορεί σύντομα να ακολουθήσει τα χνάρια της Μέγκαν Μαρκλ και της Αντέλ και να δώσει συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

«Ξέρω πόσο ντροπιαστικό είναι να παραδέχεται κανείς ότι δεν έχει δει ποτέ μετρητά ή ότι δεν μπορούσε να οδηγήσει το αυτοκίνητό του… όμως ειλικρινά εξακολουθεί να μην το χωράει ο νους μου πώς η οικογένειά μου και η επιτροπή κηδεμονίας μου μπόρεσαν να μου κάνουν όσα μου έκαναν… ήταν αποκαρδιωτικό και εξευτελιστικό!!! Για να μην αναφέρω και όλα τα άσχημα πράγματα που μου έκαναν και για τα οποία θα έπρεπε να βρίσκονται όλοι στη φυλακή… ναι, συμπεριλαμβανομένης και της θρησκευόμενης μητέρας μου!! Είμαι συνηθισμένη να κλείνω το στόμα μου για να μην προκαλώ συγκρούσεις στην οικογένειά μου, αλλά αυτή τη φορά όχι… ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ», γράφει η ποπ σταρ στο Instagram.