Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Παραίτηση «βόμβα» από τον δικηγόρο της ποπ σταρ
2 years, 8 months ago
6

Άλλη μία παραίτηση στην υπόθεση της κηδεμονίας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς καθώς ο δικηγόρος της, Σάμιουελ Ίνχαμ παραιτείται μετά από την απόφαση του δικαστηρίου να παραμείνει υπό την «κηδεμονία» του πατέρα της.

Μετά την παραίτηση του επί σειρά ετών μάνατζερ της Σπίαρς, Λάρι Ρούντολφ, ο δικηγόρος με έδρα την Καλιφόρνια υπέβαλε αίτηση παραίτησης στο δικαστήριο και θα αποχωρήσει από τα καθήκοντά του μόλις ο δικαστής διορίσει νέο σύμβουλο.

Ο Σάμιουελ Ίνχαμ εκπροσωπούσε την ποπ σταρ 13 χρόνια, ενώ μέσα σε αυτό το διάστημα είχε βρεθεί σε αντιπαράθεση με τους θαυμαστές της όσον αφορά το χειρισμό της υπόθεσης.

Τον Ιούνιο, ήταν η πρώτη φορά που η 39χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε δημοσίως και μίλησε άμεσα για την κατάσταση της.

«Δε γνώριζα ότι μπορώ να καταθέσω ένσταση ή να ζητήσω λήξη της κηδεμονίας δικαστικά» ανέφερε σύμφωνα με το ΑΠΕ στο δικαστήριο, υπονοώντας ότι ο Σάμιουελ Ίνχαμ δεν την είχε ενημερώσει αρκετά για τις επιλογές της σχετικά με την υπόθεση της κηδεμονία της.

«Λυπάμαι για την άγνοιά μου, αλλά ειλικρινά δεν το ήξερα. Ο δικηγόρος μου έλεγε ότι δεν μπορώ και ότι δεν είναι καλό να μαθαίνει το κοινό οτιδήποτε αφορά το καθεστώς της κηδεμονίας μου».

Σύμφωνα με την TMZ, ο Ίνχαμ είναι εξαιρετικά αναστατωμένος σχετικά με την κατάθεση της τραγουδίστριας στο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αφορούν το χειρισμό της υπόθεσης από εκείνον.

Επίσης, παραιτείται η δικηγορική εταιρεία «Loeb & Loeb LLP», με την οποία συνεργαζόταν ο Σάμιουελ Ίνχαμ από τον Οκτώβριο του 2020, για την υπόθεση της Σπίαρς.

Υπενθυμίζεται ότι η επόμενη ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιουλίου.

in.gr