Britney Spears: Aποκαλύπτει ότι πάσχει από νευρική βλάβη – Τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει
1 year, 5 months ago
6

Η Britney Spears μίλησε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ μοιράστηκε με τους ακολούθους της ένα βίντεο όπου επιδεικνύει τις χορευτικές της φιγούρες.

Η σταρ ανεβάζοντας το βίντεο στο Instagram αποκάλυψε στους θαυμαστές της ότι πάσχει από νευρική βλάβη στη δεξιά πλευρά στο σώμα της. Σημείωσε ότι δεν υπάρχει θεραπεία για τη νευρική βλάβη και ομολόγησε ότι ο πόνος και το μούδιασμα επηρέασαν τον ύπνο της, αλλά διαπίστωσε ότι ο χορός βοηθά στην ανακούφιση ορισμένων από τα συμπτώματα.

Η Spears αποκάλυψε ότι ξυπνάει “περίπου τρεις φορές την εβδομάδα στο κρεβάτι με τα χέρια μου εντελώς μουδιασμένα” και νιώθοντας “καρφίτσες και βελόνες” στη δεξιά πλευρά του σώματός της.

Φτάνει μέχρι τον λαιμό μου και το μέρος που πονάει περισσότερο είναι ο κρόταφος στο κεφάλι μου… τσιμπάει και είναι τρομακτικό“, εξήγησε, προσθέτοντας πώς “τα τελευταία 3 χρόνια από τότε που βγήκα από αυτό το μέρος, βρίσκομαι σε μια ήπια αναίσθητη κατάσταση… Δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω”.

Αναφερόμενη σ’ “αυτό το μέρος” φέρεται να μιλά για το ιατρικό κέντρο όπου είχε τοποθετηθεί παρά τη θέλησή της το 2019. Στη μακροσκελή της ανάρτηση σημείωσε ότι “δεν νιώθω πόνο όταν χορεύω”. “Είναι σαν το μυαλό μου κυριολεκτικά να πηγαίνει σε ένα μέρος του εσωτερικού μου παιδιού. Και παρ’ όλο που δεν κινούμαι όπως παλιά… Πιστεύω πραγματικά ότι η πίστη μου σε αυτό μου έδωσε δύναμη… με τη χάρη του Θεού βρήκα τελικά ένα φάρμακο όπου νιώθω πραγματικά οξυγόνο να περνάει στον εγκέφαλό μου και στον λαιμό μου”, έγραψε. Συνέχισε λέγοντας ότι τα προβλήματα υγείας της έχουν “βελτιωθεί πολύ” τον τελευταίο καιρό.

instyle.gr