Britney Spears: Έχει μπει στο στόχαστρο των ιρανικών Μέσων Ενημέρωσης – Συνεχίζεται η διαμάχη με τον πατέρα της
1 year, 5 months ago
6

Η Britney δεν μπορεί να βρει την ησυχία της.

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν “κυνηγούν” τώρα την pop star, καθώς εξέφρασε στο Twitter την υποστήριξή της στους Ιρανούς πολίτες που διαμαρτύρονται για την αστυνομία ηθικής της χώρας. Το Πρακτορείο Ειδήσεων της Ισλαμικής Δημοκρατίας αντέδρασε στα σχόλιά της αναφέροντας τη μακρόχρονη επιμέλεια της τραγουδίστριας από τον πατέρα της.

«Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Britney Spears τέθηκε υπό την κηδεμονία του πατέρα της το 2008 λόγω των προβλημάτων ψυχικής της υγείας. Αυτό έδωσε στον πατέρα της Britney τον έλεγχο των οικονομικών της, ακόμη και των προσωπικών της, όπως μια νέα εγκυμοσύνη, ένας γάμος αλλά και οι επισκέψεις στους έφηβους γιους της».

Το tweet του Πρακτορείου είναι μέρος μιας συνεχιζόμενης στρατηγικής για να καταπνίξει την ευρεία υποστήριξη στις πανεθνικές διαδηλώσεις του Ιράν. Οι τρέχουσες διαδηλώσεις επικεντρώνονται στον θάνατο της 22χρονης ακτιβίστριας Mahsa Amini τον Σεπτέμβριο. Η Amini συνελήφθη από την αστυνομία ηθικής του Ιράν στην Τεχεράνη με τους ισχυρισμούς ότι δεν φορούσε σωστά την απαιτούμενη θρησκευτική μαντίλα. Πέθανε υπό την κράτηση της αστυνομίας.

Μετά την είδηση της κράτησής της και του θανάτου της, η οικογένεια της Amini αρνήθηκε ότι η αιτία θανάτου της κόρης τους ήταν η καρδιακή προσβολή αλλά υποστήριξε ότι η νεαρή κοπέλα ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από την αστυνομία.

Νωρίτερα φέτος, η Spears παντρεύτηκε τον Ιρανοαμερικανό ηθοποιό και μοντέλο Sam Asghari. Από τότε που ξεκίνησαν οι διαδηλώσεις, το ζευγάρι υποστήριξε τους Ιρανούς διαδηλωτές. «Εγώ και ο σύζυγός μου στεκόμαστε στο πλευρό του λαού του Ιράν παλεύοντας για την ελευθερία», έγραψε η Spears στο Twitter. Το Πρακτορείο χρησιμοποίησε την απάντηση ενός χρήστη που έγραφε: «Ωραίο tweet. Μπορείς ακόμα να διαχειριστείς τα δικά σου χρήματα;».

Ωστόσο η Britney έχει και τη διαμάχη με τον πατέρα της, Jamie Spears, η οποία συνεχίζεται. Η τραγουδίστρια ανέφερε πως ο μπαμπάς της «προσπαθούσε να τη σκοτώσει» κατά τη διάρκεια της συντηρητικής της επιμέλειας.

Σε ένα δίλεπτο ηχητικό κλιπ που κοινοποιήθηκε μέσω Twitter, η star σκέφτηκε ότι έκανε τρεις μαγνητικές τομογραφίες προτού σταλεί σε μια μονάδα ψυχικής υγείας στις αρχές του 2019.

«Το όλο θέμα δεν είχε νόημα. Η απομόνωση, οι νοσοκόμες, τα φιαλίδια του αίματος, πίστευα ότι μπορεί να έκανα θεραπεία για αντιμετώπιση καρκίνου, αλλά τίποτα από αυτά δεν ήταν αλήθεια. Είμαι καλά. Είμαι ζωντανή. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να ξέρεις πλέον ότι όλοι αυτοί ήταν απλώς κακοί μαζί σου. Πραγματικά ένιωθα ότι ο μπαμπάς μου προσπαθούσε να με σκοτώσει. Ελπίζω να καεί στην κόλαση».

Ο 70χρονος Jamie έχει αρνηθεί οποιαδήποτε αδικοπραγία σε σχέση με τη συντηρητική επιμέλεια της Britney δηλώνοντας επανειλημμένα μέσω των δικηγόρων του ότι «αγαπά την κόρη του» και ενήργησε προς το συμφέρον της.

Από την απόφαση του δικαστή για… ελευθερία, η Britney έχει παντρευτεί τον Sam Asghari και προσπαθεί να κάνει οικογένεια με τον ηθοποιό. Αν και το ζευγάρι συνέλαβε το πρώτο του παιδί τον Απρίλιο, η Britney υπέστη αποβολή. Η τραγουδίστρια είναι ήδη μητέρα του 17χρονου Sean Preston και του 16χρονου Jayden James με τον πρώην σύζυγό της Kevin Federline, οι οποίοι δεν έχουν δει τη μητέρα τους εδώ και μήνες.

Και το… δράμα μάλλον έχει συνέχεια.

instyle.gr