Britney Spears: Έντονη ανησυχία για την popstar – Το αλλόκοτο βίντεο με την αυστραλιανή προφορά
1 year, 1 month ago
6

Η Britney Spears προκαλεί πάλι ανησυχία για την κατάστασή της, αφού ανέβασε ένα αλλόκοτο βίντεο στο Instagram, όπου χρησιμοποιεί αυστραλιανή προφορά για να δείξει στους ακολούθους της τα νέα φορέματα που της έκαναν δώρο.

Σε κάποιο σημείο του βίντεο η Britney σταματά να χορεύει στο δωμάτιό της λέγοντας στους θαυμαστές της να μην καλέσουν την αστυνομία αν αποφασίσει να διαγράψει τον λογαριασμό της στο Instagram στο μέλλον.

Λοιπόν, παιδιά, θέλω να σας πω, αν κλείσω το Instagram μου, μην καλέσετε την αστυνομία” σημείωσε

Η Britney έχει τη φήμη ότι απενεργοποιεί και επανενεργοποιεί τις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου του Twitter, κάτι που έχει προκαλέσει ανησυχία για την ευημερία της στο παρελθόν.

Η δημοσίευση έρχεται λίγο μετά που η Britney απάντησε στους ισχυρισμούς ότι τα αγαπημένα της πρόσωπα οργάνωσαν μια αποτυχημένη παρέμβαση λόγω φόβου ότι “μπορεί να πεθάνει” καθώς δίνει μάχη με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Είπε ότι ήταν εντελώς αναληθείς και ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από το Instagram επειδή “υπάρχουν προφανώς πολλοί άνθρωποι που δεν εύχονται το καλό μου.”