Brooklyn Beckham: H Superdry «έσπασε» το συμβόλαιο ύψους 1,2 εκατ. δολαρίων
1 year, 9 months ago
6

O Brooklyn Beckham δεν στέριωσε ούτε στη Superdry όπου είχε αναλάβει ρόλο πρεσβευτή πριν από οκτώ μήνες, με την υπογραφή συμβολαίου ύψους 1 εκατ. λιρών, περίπου 1,2 εκατ. δολαρίων.

Ο κολοσσός της μόδας ακύρωσε τη συμφωνία που είχε με τον γιο του David και της Victoria Beckham, ο οποίος δείχνει να μην μπορεί να στεριώσει σε καμία δουλειά.

Superdry

Στον ρόλο του ως πρεσβευτή της Superdry ο Brooklyn είχε ποζάρει με ρούχα της εταιρείας για προωθητικές αναρτήσεις στους 14 εκατ. ακολούθους του στο Instagram, ωστόσο, δέχθηκε επικρίσεις για σύγκρουση συμφερόντων με άλλες επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Οι χρήστες των Social media επεσήμαναν ότι ο Brooklyn προωθεί τα vegan αθλητικά της Superdry αν και αυτός είναι κρεατοφάγος και έχει μαγνητοσκοπηθεί να μαγειρεύει μπριζόλα.

Η εταιρεία είχε ανακοινώσει τον Νοέμβριο ότι ο μεγαλύτερος γιος του David και της Victoria Beckham θα ήταν ο νέος πρεσβευτής του brand τους, ενώ είχε διοργανώσει ένα πάρτι στο κατάστημά της στο Λονδίνο στην Oxford Street, όπου ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι γιοι του Liam Gallagher, Gene και Lennon, η μαρκησία του Μπαθ και λαίδη Kitty Spencer και πολλοί άλλοι διάσημοι.

Επιβεβαιώνοντας το τέλος της συνεργασίας, εκπρόσωπος της εταιρείας είπε: “Πάντα εξετάζουμε τους πρεσβευτές που εμφανίζονται στις καμπάνιες μας και αποφασίζουμε να συνεργαστούμε με διαφορετικό φάσμα ταλέντων

 

David M. Benett/Getty Images for Superdry

Αφού αρχικά ο Brooklyn προσπάθησε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή, σπούδασε φωτογραφία στο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη, απ’ όπου έφυγε έπειτα από μόλις έναν χρόνο. Μετά επεδίωξε καριέρα σεφ με τα διαδικτυακά του βίντεο Cookin’ With Brooklyn, αλλά δέχθηκε επικρίσεις όταν επέδειξε πώς να φτιάξουμε σάντουιτς με μπέικον, λουκάνικο και αυγό στην αμερικανική εκπομπή Today.

real.gr