Μπρουκ Σιλντς: Η κόρη της φοράει το κόκκινο φόρεμα της που είχε κλέψει τις εντυπώσεις στις Χρυσές Σφαίρες το 1998
2 years, 10 months ago
6

Η 18χρονη Rowan αναβιώνει την εκπληκτική εμφάνιση της μητέρας της

Η 18χρονη κόρη της Μπρουκ Σιλντς φόρεσε ένα ιδιαίτερο σύνολο για τον χορό του σχολείου της και η μητέρα της φυσικά δεν έχασε ευκαιρία να μοιραστεί μία φωτογραφία της με το κοινό της στο Instagram.

Η εκτυφλωτική ηθοποιός, που είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην διάσημη ταινία των ’90ς «Η Γαλάζια Λίμνη» είχε εμφανιστεί στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών το 1998 φορώντας μία μακριά κόκκινη τουαλέτα, που είχε κλέψει τις εντυπώσεις τότε.

brooke

Τώρα, η κόρη της, Rowan επέλεξε το συγκεκριμένο φόρεμα της μητέρας της για να εμφανιστεί στον χορό του σχολείου της, καθώς αποτελεί την πιο κατάλληλη επιλογή, συνδυάζοντας κομψότητα και sexiness. Η Μπρουκ Σιλντς ανέβασε μερικές φωτογραφίες από αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

Στη λεζάντα, που συνοδεύει τις φωτογραφίες, η ηθοποιός έγραψε: «Πίστευα ότι ήταν μία σημαντική βραδιά για εμένα, όταν ήμουν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα και φορούσα αυτό το φόρεμα το 1998, όμως τίποτα δεν θα μπορούσε να με προετοιμάσει για να δω την κόρη μου να το φοράει στον χορό του σχολείου της. Περήφανη μαμά».

Δείτε την φωτογραφία: