Μπρούκλιν Μπέκαμ – Νίκολα Πελτζ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο και το νυφικό αμύθητης αξίας
1 year, 11 months ago
6

Ζευγάρι με κάθε επισημότητα είναι από το βράδυ του Σαββάτου ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ.

Ο πρωτότοκος γιος της Βικτόρια και του Ντέιβιντ παντρεύτηκε την 27χρονη κληρονόμο, σε μια πολυτελή τελετή στο κτήμα της οικογένειάς Πελτζ στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Η πολυτελής γαμήλια τελετή έγινε στο Παλμ Μπιτς σε εξοχική κατοικία του πατέρα της νύφης, ενώ το νυφικό φόρεμα της Πελτζ με την υπογραφή Valentino κόστισε 76 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας.

Σύμφωνα με το okmag.gr το look της νύφης ήταν εμπνευσμένο από τη Κλόντια Σίφερ. Πιο συγκεκριμένα το χτένισμά της με τα μισά μαλλιά πιασμένα ψηλά θύμιζε έντονα το supermodel της δεκαετίας του ’90, το iconic στυλ δημιουργήθηκε από τον σούπερ κομμωτή, Adir Abergel, μακροχρόνιο φίλο της Νικολά. «Είναι σαν μικρή μου αδερφή. Με ενοχλεί συνεχώς, αλλά είναι και η καλύτερη», είπε χαρακτηριστικά ο Abergel στη Vogue από τη Φλόριντα. «Μου έστελνε όλες αυτές τις εικόνες της Κλόντια, – συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών της με τις θρυλικές της αφέλειες – αυτές οι πόζες μας ενέπνευσαν, καθώς και το φόρεμα, που είναι απλά όμορφο».

Το ονειρικό αυτό χτένισμα ήταν η τέλεια επιλογή για να αναδείξει το βαρύ και «απίστευτα μακρύ» πέπλο που φορούσε η Πελτζ την ημέρα του γάμου της, και επίσης έδωσε μια ακαταμάχητη, δροσερή αύρα στην προσεκτικά σχεδιασμένη νυφική ​​της εμφάνιση. Βασική προϋπόθεση για το look; Όπως τόνισε ο Abergel, «το μόνο που είχε να κάνει ήταν να διατηρεί τα μαλλιά της όμορφα, απαλά και λεία», λέει. «Σκεφτείτε πολυτελή, γυαλισμένη υφή, αλλά με πληρότητα και κίνηση σε αυτήν». Έκανε επίσης το χρώμα των μαλλιών της πιο ανοιχτό και λαμπερό ενόψει της μεγάλης ημέρας.

in.gr