Μπρούνο Τσιρίλο: Καλοκαιρινές διακοπές στο Κάπρι παρέα με την κόρη του, μετά τον χωρισμό από την Έλενα Ασημακοπούλου
1 year, 8 months ago
6

Αυτές της μέρες, η κόρη τους Μαρία, βρίσκεται στην Ιταλία και απολαμβάνει τις πρώτες χωριστές διακοπές με τον μπαμπά της – Δείτε τη δημοσίευση του ποδοσφαιριστή

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση του χωρισμού της Έλενας Ασημακοπούλου και του Μπρούνο Τσιρίλο. Κανείς δεν περίμενε, ότι το ζευγάρι που είχε αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό για τον έρωτά του, θα έφτανε τελικά στον χωρισμό.

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι χώρισε οριστικά από τον σύζυγό της και πατέρα της κόρης μετά από 12 χρόνια γάμου και 15 χρόνια κοινής πορείας.

Το πρώην ζευγάρι προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στη νέα του ζωή, με την Έλενα Ασημακοπούλου να βρίσκεται στην Ελλάδα, ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει πλέον μετακομίσει μόνιμα στην Ιταλία.

Αυτές της μέρες, η κόρη τους Μαρία, βρίσκεται στην Ιταλία και απολαμβάνει τις πρώτες χωριστές διακοπές με τον μπαμπά της.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο μπορεί να μην είναι δεινός χρήστης των social media, ωστόσο αυτές τις ημέρες που η κόρη του βρίσκεται μαζί του, έχει μοιραστεί στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Πατέρας και κόρη αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι στο Κάπρι και να εξερευνήσουν τις ομορφιές της χώρας. Ο Μπρούνο Τσιρίλο δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με την μονάκριβη κόρη του, με την οποία ποζάρουν αγκαλιά, έχοντας θέα το απέραντο γαλάζιο. «Ο ασφαλής παράδεισός μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο ποδοσφαιριστής.

Δείτε τη δημοσίευση: