Cameron Diaz: Η συνταγή που ξετρέλανε τον μέλλοντα σύζυγό της στο πρώτο τους ραντεβού
1 year, 3 months ago
6

Η Cameron Diaz είναι… οπαδός της άποψης ότι ο έρωτας περνά από το στομάχι έτσι φρόντισε να μαγειρέψει ένα ξεχωριστό πιάτο για τον Benji Madden, στο πρώτο τους ραντεβού.

Σε μία προεπισκόπηση από την εμφάνισή της στην εκπομπή της Drew Barrymore, η Cameron Diaz είπε ότι κατέκτησε την καρδιά του μετέπειτα συζύγου της με ένα πικάντικο πιάτο από μεσογειακά αρνίσια παϊδάκια.

Η Barrymore αποκάλυψε ότι βοήθησε την αγαπημένη της φίλη να ετοιμάσει το γεύμα του πρώτου ραντεβού με τον κιθαρίστα των Good Charlotte. “Φθάνουμε σπίτι έπειτα από αυτό το διήμερο μάθημα μαγειρικής σχετικά με την ιταλική κουζίνα και πρόκειται να βγείτε ραντεβού με τον Benji” θυμήθηκε η ηθοποιός, η οποία είπε ότι μιλούσαν όλο το Σαββατοκύριακο γι’ αυτό το ραντεβού και ήταν αυτή που οδήγησε μέχρι το παντοπωλείο για να αγοράσει η Cameron τα υλικά της συνταγής της.

Οδήγησα ως το παντοπωλείο και ήμουν τόσο έγκυος που έμεινα στο αυτοκίνητο και εσύ πήγες μέσα. Τι μαγείρεψες εκείνο το βράδυ για εκείνον; Θα σε αφήσω να το πεις. Το θυμάμαι απόλυτα!” είπε η Drew Barrymore. Η Cameron περιέγραψε το δείπνο που οδήγησε σε μία ιστορία αληθινής αγάπης.

Παϊδάκια αρνιού, μεσογειακά αρνίσια παϊδάκια, λίγο κουσκούς και λίγο μπρόκολο και σοταρισμένα κολοκυθάκια” είπε η σταρ και πρόσθεσε:

“Toυ έφτιαξες το χρυσό εσαλότ εκείνο το βράδυ;” επέμεινε η Barrymore, ρωτώντας την Cameron για το “μυστικό” ενισχυτικό γεύσης. “Έβαλα μέσα στο κουσκούς” είπε εκείνη.

Το χρυσό εσαλότ είναι ένα ειδικό μείγμα από καραμελωμένα ασκαλώνια αναμεμιγμένα με ελαιόλαδο. Η Cameron αγαπά να προσθέτει αυτό το συστατικό σε διαφορετικές συνταγές και πιάτα απογειώνοντας τη γεύση.

Η Diaz παντρεύτηκε τον rockstar στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς το 2015. Το 2018 ανακοίνωσε ότι αποσύρθηκε από την υποκριτική ενώ τον Δεκέμβριο του 2019 έφερε στον κόσμο την κόρη της Raddix.

instyle.gr