Casio και Renault απαντούν στη Σακίρα στο τραγούδι της για τα «καρφιά» στον Πικέ
1 year, 3 months ago
6

Τις τελευταίες μέρες η διαδικτυακή κόντρα της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ έχει κεντρίσει το ενδαφέρον των θαυμαστών τους.

ΗΚολομβιανή σταρ φαίνετια ότι ακόμα τα έχει μαζεμένα στον Ζεράρ Πικέ για τη διαφαινόμενη απιστία του, κάτι που φάνηκε και στο νέο της κομμάτι με τίτλο «Bzrp Music Sessions 53», μέσα από το οποίο ξεκάθαρα εκτοξεύει «βέλη» προς τον Ισπανό βετεράνο αμυντικό και την ερωμένη του, Κλάρα Κία Μαρτίν.

Η Σακίρα ξεσπάθωσε κατά του πρώην συζύγου της, με λόγια που τον… φωτογραφίζουν: «Δεν αντέχω την διπροσωπία, εγώ που έβαζα το χέρι μου στην φωτιά για σένα», είναι μερικά από τα λόγια του κουπλέ, όμως στο ρεφρέν τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα: «Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μία Ferrari για ένα Twingo! Αντάλλαξες ένα Rolex για ένα Casio!».

Στο τέλος μάλιστα, η Σακίρα έδωσε  και τη χαριστική βολή στον Πικέ, με ένα «καυστικό» σχόλιο για την προσωπικότητα του Ισπανού: «Πολλές ασκήσεις στο γυμναστήριο. Δούλεψε όμως και το μυαλό σου λιγάκι»…

Η απάντηση Casio και Renault

Η αναφορά στις συγκεκριμένες εταιρείες δεν πέρασε απαρατήρητη με την Casio και τη Renault να απαντούν: «Σήμερα λάβαμε αρκετές ειδοποιήσεις για την αναφορά της CASIO σε ένα τραγούδι. Τα ρολόγια, τα πληκτρολόγια και οι αριθμομηχανές CASIO είναι για μια ζωή» έγραψε στο Twitter το τμήμα εκπαίδευσης της εταιρείας ρολογιών.

Παράλληλα, η Renault χρησιμοποιώντας μέρος του ρεφρέν του τραγουδιού απευθύνθηκε στη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια: «Για αγόρια και κορίτσια σαν εσένα. Δυνάμωσε την ένταση!» έγραψε στο Twitter.

Η εταιρεία συνόδευσε την ανάρτηση με την εικόνα ενός κόκκινου Twingo με έναν κύκλο με τον αριθμό 22 στην πόρτα του οδηγού. Ο αριθμός παραπέμπει στον στίχο «Αξίζω για δύο 22χρονα», την ηλικία που είχε η Κλάρα Κία, όταν ξεκίνησε τη σχέση της με τον Ζεράρ Πικέ.

instyle.gr