Celebrity Game Night: Δίνει διπλό ραντεβού στους τηλεθεατές
2 years, 9 months ago
6

To «Celebrity Game Night», το απόλυτο παιχνίδι της παρέας και της διασκέδασης, από αυτή την εβδομάδα δίνει διπλό ραντεβού με τους τηλεθεατές.

Η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 στο MEGA, αγαπημένους καλεσμένους και τους «προκαλεί» σε ατέλειωτο παιχνίδι.

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Μαρία Κορινθίου και η Αγγελική Δαλιάνη αναμετρώνται με τους Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Γιώργο Λέντζα και Νικόλα Ράπτη. Οι δύο ομάδες διαγωνίζονται στα ευφάνταστα παιχνίδια «Balla Vasta», «Κράτα το Παντελόνι», «Μίλα στην Κορνίζα», «Popped quiz» και «Κάνε μου λιγάκι Ντου-έτο», χαρίζοντας μας απίστευτες στιγμές γέλιου.

Το Σάββατο 26 Ιουνίου, η Σμαράγδα Καρύδη καλωσορίζει στο «Celebrity Game Night», ακόμα έξι εκλεκτούς καλεσμένους.

Η Μυρτώ Αλικάκη, ο Νίκος Πολυδερόπουλος και η Δανάη Παππά έρχονται αντιμέτωποι με τους Αποστολία Ζώη, Κώστα Μαρτάκη και Διονύση Ατζαράκη. Στόχος τους είναι να αναδείξουν νικητή, τον παίκτη-αρχηγό της ομάδας τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος κάθε επεισοδίου ένα χρηματικό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, που επιλέγει η νικήτρια ομάδα.

Και φυσικά, από το «Celebrity Game Night», δε θα μπορούσε να λείπει η μουσική. Οι Playmobeat, ανεβάζουν το κέφι σε κάθε αλλαγή παιχνιδιού και δίνουν το μικρόφωνο στους πιο τολμηρούς για μοναδικά ντουέτα – έκπληξη.

Ξεκαρδιστικές αναμετρήσεις, άφθονο γέλιο και πολύ παιχνίδι έρχονται στο «Celebrity Game Night» και αυτή την εβδομάδα.

in.gr