Χαϊκάλης: Τι απαντά για τον… χαμό στον Πύργο Ηλείας εξαιτίας της συμμετοχής του σε παράσταση
2 months, 16 days ago
6

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στον Πύργο Ηλείας, καθώς ο Παύλος Χαϊκάλης θα έπαιρνε μέρος (θα έκανε αντικατάσταση άλλου ηθοποιού) στην παράσταση «Η Μακαρίτισσα Μητέρα της Κυρίας» του Ζωρζ Φεϋντό.

Η συμμετοχή του Παύλου Χαϊκάλη στην παράσταση, πυροδότησε αντιδράσεις σε κύκλους του ΔΟΠ Πύργου και της Δημοτικής Αρχής και ενώ είχε ανακοινωθεί εδώ και αρκετές ημέρες η αντικατάσταση του πρωταγωνιστή Βασίλη Αγγελόπουλου για λόγους υγείας.

Ο Παύλος Χαϊκάλης, μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με το θέμα, σε εκπομπή του Alpha.

«Δεν υπάρχουν καταγγελίες κι εγώ δεν κατηγορούμαι για τίποτα»

«Τέθηκε ένα θέμα το οποίο είναι πολύ ύποπτο, ότι δήθεν υπάρχουν κάποιες εντάσεις και διαμαρτυρίες για τη συμμετοχή μου. Χαίρομαι γιατί επιβεβαιώνομαι σε αυτό που φώναζα, ότι είναι άλλοι οι λόγοι και δεν είναι αυτοί που θέλουν να παρουσιάσουν κάποιοι. Κάτι άλλο κρύβεται, το οποίο το κυνηγάνε και θέλουν να το στιγματίσουν. Δεν μπορεί ο κύριος Μικελόπουλος (πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργο) την προηγούμενη μέρα να μιλάει για το πού θα κάτσουν οι προσκεκλημένοι και σήμερα να οργανώνει δημοτικό συμβούλιο με εισήγηση του δημάρχου, ο οποίος άλλα μου έλεγε κάποιες μέρες πριν. Και τώρα να βρίσκεται αντιμέτωπος με το τι πρέπει να κάνουμε για να κλείσουμε το θέατρο», είπε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο Παύλος Χαϊκάλης είπε στη συνέχεια: «Είπε ότι ήταν θέμα ηθικής τάξεως, δηλαδή εγώ είμαι ανήθικος, διότι υπάρχουν, λέει, καταγγελίες. Δεν υπάρχουν καταγγελίες κι εγώ δεν κατηγορούμαι για τίποτα. Ακόμα κι αν ήμουν υπό ποινική δίωξη, θα μπορούσαν να επικαλεστούν κάτι τέτοιο μέχρι να αποσαφηνιστεί η κατάσταση. Αν το κουτσομπολιό είναι καταδίκη, τότε έχουμε πρόβλημα όλοι».

in.gr