Χαμός! Εντυπωσιακή παίκτρια του Survivor εμφανίστηκε χωρίς σουτιέν
26 days ago
6

Ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία!

Η Ασημίνα Ιγγλέζου ήταν μια από τους εκατοντάδες αθλητές από την Ελλάδα και τον κόσμο που έδωσαν το «παρών» στο Spetsathlon 2022. Ωστόσο, εκτός από τις αθλητικές της επιδόσεις, η πρώην παίκτρια του Survivor «μαγνήτισε» τα βλέμματα και με αυτά που φορούσε, ή ακόμα καλύτερα με αυτά που… δεν φορούσε.

Όλα συνέβησαν στις Σπέτσες, όπου έγινε το Spetsathlon 2022 μια διοργάνωση που περιλαμβάνει το τρίαθλο, μαζί με αγωνίσματα δρόμου και κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης και στην οποία δίνουν το «παρών» εκατοντάδες αθλητές από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Το παρών έδωσε και η Ασημίνα Ιγγλέζου όπως και πολλοί Έλληνες celebrities, αφού αρκετοί θέλησαν να βρεθούν στο πανέμορφο νησί και να δοκιμάσουν τις αντοχές τους.

Έτσι έκανε και η πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία μπορεί να δήλωσε συμμετοχή στο Spetsathlon 2022 για να τρέξει, να κολυμπήσει αλλά και να κάνει ποδήλατο, σίγουρα όμως όσοι την είδαν ασχολήθηκαν πολύ περισσότερο μαζί της όταν αποκάλυψε τα… κάλλη της σε παραλία του νησιού του Αργοσαρωνικού.

Η πίσω όψη της… καθήλωσε τους πάντες, αφού όπως θα δείτε και εσείς τα καλοσχηματισμένα και σμιλεμένα oπiσθiα της τράβηξαν όλα τα φλάς πάνω τους.

Δείτε και εσείς αυτές τις φωτογραφίες που κατάφεραν και μάγεψαν τους πάντες στο νησί των Σπετσών.

Δείτε και μόνοι σας…

   

Μάλιστα, την ώρα του αγώνα είχαμε… αποκαλύψεις

in.gr