Χαμός με τη σκηνή βιασμού στις «Άγριες Μέλισσες»: Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter – «Εμετικό, σίχαμα»
3 years, 16 days ago
6

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί στα social media μετά την προβολή σκηνής, όπου περιγράφεται βιασμός, στις «Άγριες Μέλισσες»

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί στα social media μετά την προβολή σκηνής, όπου περιγράφεται βιασμός, στις «Άγριες Μέλισσες».

Αμέτρητοι χρήστες που είδαν τη σκηνή με τον «Θέμελη» και τον «Δούκα» κατέκλυσαν τα social media, ξεσπώντας με βαρείς χαρακτηρισμούς και με παραπομπές στον… Παύλο Χαϊκάλη.

Σύμφωνα με το σενάριο, λίγο πριν τον θάνατο του από τον «Δούκα» που του έριξε δηλητήριο στο ποτό, ο βιαστής της «Ανέτ» είχε έναν αηδιαστικό όπως τον χαρακτήρισαν, μονόλογο, εξηγώντας το πώς βίασε την αδερφή του…

Η επίμαχη ατάκα που ξεσήκωσε χαμό

Ο Θέμελης ισχυρίστηκε πως τον φλέρταρε, πως τον κάλεσε σπίτι της και μετά του είπε πως μετάνιωσε. Αυτό όμως όπως είπε «Είμαι άντρας και ο άντρας τελειώνει ό,τι αρχίζει».

Ακολούθησε ένας χαμός με τους χρήστες να εκφράζουν την θυμό και τον αποτροπιασμό τους χαρακτηρίζοντας τον εμετικό, άντρα παλαιάς κοπής αλλά και …Χαικάλη!         

Όλα αυτά λίγες μόλις μέρες μετά το κόψιμο σκηνών από το «Καφέ της Χαράς», γεγονός που είχε καταγγείλει η σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά, η οποία μετά έριξε τους τόνους όπως και ο Χάρης Ρώμας που, ως γνωστόν, συμμετέχει στη συγγραφή του σεναρίου.

in.gr