Χαμός στο Πρωινό ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Άρη Καβατζίκη – Τι συνέβη;
1 year, 2 months ago
6

;Οξύνθηκαν σήμερα τα πνεύματα στον αέρα του Πρωινού, με αφορμή την χθεσινή τους καλεσμένη Εύη Ιωαννίδου. Όλα ξεκίνησαν όταν η Φαίη Σκορδά ρώτησε με χιούμορ την Ελεάννα Τρυφίδου αν η παίκτρια του GNTM σημείωσε καλά νούμερα, γεγονός που οδήγησε τον Άρη Καβατζίκη σε ένα ξέσπασμα, λέγοντας έντονα:

«Λες πως πήγε η Εύη Ιωαννίδου σε νούμερα. Πάρτε κάθε εβδομάδα τα περιοδικά και δείτε που βρίσκονται αυτοί oι άνθρωποι. Κάνεις μια εκπομπή στην τηλεόραση. Καλά κάνεις και την καλείς. Αν εγώ είχα εκπομπή δεν θα την καλούσα. Μπράβο που έκανε υψηλά νούμερα. Τι καταλαβαίνει; Ξεκατινιάστηκε στο πανελλήνιο και θα την έχω κεντρική καλεσμένη; Λυπάμαι πάρα πολύ. Έχουμε διαφορετικό κριτήριο».

H Φαίη Σκορδά από την πλευρά της απάντησε: «Καλώς ή κακώς τα νέα πρόσωπα που βγαίνουν, βγαίνουν μέσα από τα ριάλιτι και εκπομπές. Αυτό είναι. Κάποια από αυτά μένουν πίσω και κάποια αξίζουν και προχωρούν. Σαν μέσο τους δίνεις τον χώρο να εκτεθούν και να δείξουν τι έχουν. Αν κρατήσουν για ένα μήνα ή δέκα μέρες αυτό θα φανεί. Είναι πολύ εύκολο να κουνάς το δάχτυλο».